Ne plašite se biti pokorne supruge dobrom čovjeku: 12 savjeta kako postati idealna žena svom mužu

3292
Foto: Flickr.com. by Jeremy Keith is licensed under CC BY 2.0

Treba shvatiti da je izgled žene bitan, ali ona neće spasiti brak ako je muškarac nezadovoljan kvalitetama i ponašanjem svoje žene. Greška je za žene koje se dovode u red, misleći da će na taj način zadržati muškarce.

Zapravo, na ovaj način možete zadržati muškarca samo na razini kreveta. A ako želite da i dalje voli i misli na vas, tada ćete morati imati sljedeće kvalitete: 1. Naučite slušati čovjeka, razumjeti ga i čak ga podržavati u mislima. Za čovjeka je važno da u najtežem trenutku može progovoriti i dobiti savjet ili barem ostati saslušan.

2. Ostanite ženstveni. Muškarac bira ženu koja mora i dalje biti ženstvena. Budi proaktivan. Muškarac želi vidjeti zanimanje žene koja također voli nešto.

Foto: Freepik.com

3. Budite zanimljivi, odnosno usavršavajte se, čitajte, učite kako biste svom mužu nešto rekli. Ostanite nepredvidivi. Poželjno je da iznenađenja budu ugodna za muškarca.

4. Učinite dom čovjekovim omiljenim mjestom za odmor. To znači da bi se muškarac trebao osjećati ugodno u kući. Ne bi trebao biti tako čist i lijep koliko bi trebao ukusno mirisati. Također, muškarac bi trebao imati svoj teritorij u stanu/kući, gdje mu žena ne bi trebala smetati. Trebao bi imati svoj ormar, u koji žena ne smije gurati nos.

5.  Komunicirajte sa svojim mužem bez zahtjeva i pretenzija. Čovjeka ne treba mučiti svojim nezadovoljstvom. Ako se pojave problemi, onda ih je potrebno riješiti zajednički, uz poštovanje jedni prema drugima.

Image by Theresa Otero from Pixabay

6. Ostanite neovisni. Ne trebaš se rastvoriti u svom mužu. Štoviše, omogućit će vam da ostanete neposlušni, tajanstveni do kraja. Imajte svoje poslove, interese, želje i mišljenja tako da vas muškarac vidi kao osobu, a ne svoju sjenu.

7. Upoznajte dobro raspoloženog muža. Uostalom, on je vaša voljena osoba! Zapamtite ovo. Negujte kvalitete koje vaš muž želi. Koje su to osobine, pitajte njega osobno. On će vam reći što želi vidjeti u vama.

8. Budite ograničeni u svojim zahtjevima. S jedne strane, zamolite muškarca da učini ili kupi nešto za vas. S druge strane, nemojte se penjati po vratu.

9. Držite se u mjeri. Preskočite neke kupnje kako biste uštedjeli novac ili čak kupite nešto svom mužu.

10. Imajte zajedničke ciljeve sa svojim mužem. O ovoj točki bi partneri trebali odlučiti i prije braka. Ako žena i muškarac a priori gledaju na svoju budućnost u različitim smjerovima, tada će im biti teško stvoriti nešto zajedničko. Svrhu života treba da dijele i žele oboje. Pritom bi ih i muškarac i žena trebali provoditi.

11. Svatko bi trebao imati svoje obveze koje izvršava. Svatko je odgovoran za ono što je postignuto, čak i ako na kraju ništa nije postignuto. Budi pametan. To ne znači količinu znanja, već sposobnost žene u raznim situacijama da ostane obrazovana, kulturna, sposobna rješavati probleme i imati svoje mišljenje.

12. Prihvatite sve strane svog muža.  Nastavite obraćati pažnju na svog muža, čak i ako u obitelji postoji dijete.

Izvor: vk-spy.ru

Credit featured image: Flickr.com. by Jeremy Keith is licensed under CC BY 2.0 – Photo is edited, cropped and resized.

Napišite vaš komentar