Žena da bi pronašla dobrog čovjeka – Mora biti vaspitana a ne prosta: 6 savjeta psihologa za sretan život

2599
Foto: Flickr.com. by Eli Christman is licensed under CC BY 2.0

Ako želite biti sretni u životu, morate dobro povesti računa o svom ponašanju i o svojim odlukama. Drugačije rečeno postoje životni kodeksi kojih se trebate pridržavati kako bi ste bili srećni i ispunjeni u svakom trenutku vašeg postojanja. 10 savjeta psihologa za sretan život:

1. Ako želiš biti sretan druži se sa dobrim ljudima

Vaša sreća najviše zavisi od vašeg okruženja. Ne možete biti sretni, ako oko sebe imate pokvarene ljude, koji čekaju da uradi samo jedan pogrešan korak, da vam napakoste.

Image by adamkontor from Pixabay

2. Sreća jedne žene zavisi od njenog izbora

Svaka žena bi trebala otvoriti desetero očiju kada biraju partnera sa kojim planiraju provesti ostatak svog života. Najveće bogatstvo jedne žene jeste, da pored sebe ima dobrog muškarca.

3. Žena da bi pronašla dobrog čovjeka – Mora biti vaspitana a ne prosta

Ponašanje je osobina prema kojoj se veoma jasno može procjeniti sa kakvom osobom imate posla. Da bi ste osvojili pravog muškarca, morate biti kulturna dama sa određenim manirima. Ni jedan normalan čovjek, neće se dugo zadržati u društvu nekulturnih žena.

Foto: Pixabay.com

4. Muškarac ako želi osvojiti dobru ženu, prvo on mora biti dobar

Dobra i moralna žena, svjesna je svojih kvaliteta. Ona sebi neće dozvoliti da se uda za čovjeka koji ne posjeduje osnovne životne osobine, a to su: Kultura, moral i karakter.

5. Budi skroman da bi bio srećan

Skomnost je vrlina srećnih ljudi. Osoba ne može biti sretna ukoliko priželjkuje nešto što je nemoguće. U većini slučajeva to je novac. Kada shvatite da pare nisu glavni osnov da bi ste bili srećni, tek tada će te doživjeti prosvjetljenje u životu.

6. Sreća je zdravlje

Ljudi ne znaju cijeniti zdravlje dok ga ne izgube. Tek tada zapravo shvate da je jedina sreća u životu biti dobrog zdravstvenog stanja, i imati porodicu živu i zdravu. Sve ostalo je nebitno.

Autor teksta: E.T

Napomena: Kopiranje sadržaja strogo zabranjeno bez saglasnosti autora.

Izvor: dome-moj.blogspot.com

Credit featured image: Flickr.com. by Eli Christman is licensed under CC BY 2.0

Napišite vaš komentar