Srećna žena živi po svojim pravilima – Ne po pravilima drugih: 6 osobina srećne žene

2136
Foto: Freepik.com

Sreća jedne žene zavisi od mnogo faktora u životu. Prvenstveno, žena se mora boriti za sreću da bi bila srećna. Mi ćemo vam nabrojati 6 osobina koje posjeduju i kojih se pridržavaju srećne žene:

1. Sreća žene se ogleda u njenom karakteru

Bezkarakterna žena ne može biti nikada istinski srećna. Ona može glumiti sreću pred drugima, ali zapravo duboko u sebi svjesna je koliko je prazna.

2. Srećna žena živi po svojim pravilima – Ne po pravilima drugih

Srećna žena ne može biti ako slijedi tuđa pravila. Stim da je svjesna toga, tako nešto sebi neće nikada dozvoliti. Radije će biti sama nego živiti kako joj neko naredi.

Foto: Freepik.com

3. Srećnoj ženi za sreću je malo potrebno

Srećna žena od života ne traži previše. Jedan od glavnih ciljeva u životu srećne žene jeste udati se za dobrog čovjeka. Ona je svjesna da je sve u životu džaba ako pored sebe nemaš plemenitog muškarca.

4. Svakoga će postaviti na mjesto gdje pripada

Nikome neće dozvoliti da pravi od nje budalu. Svakome će vratiti milo za drago, i dodatno ko god je izda, nakon što mu vrati istom mjerom, izbacit će ga iz svog života jednom za sva vremena.

Foto: Freepik.com

5. Zna da novac nije sreća

Novac joj ne predstavlja ništa u životu. Uvjek će prije izabrati normalnog a dobrog čovjeka nego lošeg a bogatog. Drži se stare izreke: “Džaba ti kule i gradovi ako tu nema sreće”. Skroman život i dobar muž su njeni najveći prioriteti.

6. Srećna žena ne podnosi laž

Srećna žena rečiće istinu, ma kakva ona bila. Vrlo je svjesna da laž u život može donjeti samo probleme a samim tim i pokvariti njenu sreću. Takođe, u svoju blizinu nikada neće pustite lažove. Jer joj takve osobe ništa dobro u život neće donjeti.

Autor teksta: E.T

Napomena: Kopiranje sadržaja strogo zabranjeno bez saglasnosti autora.

Izvor: dome-moj.blogspot.com

Credit featured image: Freepik.com

Napišite vaš komentar