Psovke i ružne riječi ne priliče dami – 5 stvari koje dama u godinama neće raditi u javnosti

197
Foto: Flickr.com. by  Adam Baker  is licensed under CC BY 2.0

S godinama fizički izgled jedne žene se mjenja, i to je neminovno. Međutim, mjenja se i njena unutrašnjost, ali u većini slučajeva na bolje.

Ženu koja je u određenim godinama možda neće krasiti savršeno lice bez bora, ali će je krasiti njena duša i iskustvo koje je stekla. A, to zna biti puno moćnije oružje za jednu ženu, i njene dalje korake kroz život. Izdvajamo pet stvari koje će zrela dama sebi rijetko priuštiti da radi pred drugima:

1. Ne flertuje sa muškarcima: Žene u zreloj dobi često znaju da izbjegavaju flert. Svaka žena, naravno iz sebi poznatog razloga. Neka se jednostavno više ne pronalazi u tome i sama sebi je dovoljna, ima drugačija interesovanja.

Image by lecreusois from Pixabay

Kod nekih žena ipak igra i karta samopouzdanja, gdje smatra da tako nešto više nije za nju. Sve u svemu, u javnosti sve manje sebi će priuštiti otvoreni flert sa muškarcem. 2. Neće olako pokazivati nježnost: U mladosti su žene sklonije da imaju implusivne reakcije i otvoreno pokazuju emocije.

Godinama, to zna da se promjeni. Žene znaju bolje da kontrolišu svoje emocije i ponašanje. Ona će težiti ka tome da djeluje črvsto i uravnoteženo. 3. Sukobima ne rješava ništa: Ona svoje nesuglasice sa muškarcem neće dovesti do svađa i rasprava.

Psovke, skandali nisu u njenom domenu. Kada naiđe na neki problem neće ga riješavati u javnosti i pred drugim ljudima, već kada bude sama sa partnerom. I tada, bez manifestacije bučnog i ružnog ponašanja.

Image by lecreusois from Pixabay

4. Nije sklona pretjeranim izlascima sa muškarcima: Žena sa iskustvom neće tek tako dati šansu muškarcu za dijelog ili izlazak. Ona je neko ko zna kako da se postavi i ne žuri nigdje.

Mudra je, pronicljiva i puna iskustva. Naravno, kada procjeni da je neko nje dostojan, nakon nekog vremena pružiće šansu. 5. Sama odlično funkcioniše: Većinu svog vremena posvećuje sebi, svome izgledu i svojoj energiji.

Ona zna koliko je važno da svoju energiju usmjeri na ispravan način, jer je tu spoznaju dokučila s godinama. Posvećena je prije svega sebi i sebe stavlja na prvo mjesto. Iza nje je vrijeme, kada je bila podređena svima i svemu drugome, osim sebi. Poštuje druge, ali prvenstveno poštuje sebe.

Izvor: novipocetak.com

Credit featured image: Flickr.com. by  Adam Baker  is licensed under CC BY 2.0 -Photo is edited, cropped and resized.

Napišite vaš komentar