Poruka svim muškarcima: Mudra žena će otići kada shvati da joj ljubav nije uzvraćena

214
Foto: Wikimedia. By Paul Katzenberger licencesed under CC BY-SA 4.0

Dok vi sjedite skrštenih ruku i neradite ništa ta žena će da izabere vas i neće mariti za vaše mane i nesavršenstva jer smatra da ste vi savršeni za nju onakvi kakvi jeste.

Njena ljubav prema vama će biti bezuslovna, iskrena i puna topline. Voljeće te i neće tražiti ništa zauzvrat osim da i vi volite nju isto koliko i ona voli vas. Biće tu kada vam bude najteže i kada vam bude trebalo rame za plakanje . brinuće o vama, voljeće vas i željeće samo najbolje za vas.

Zamišljaće kakav će joj život biti sa tobom i smišljaće planove za budućnost. Uvijek će da te podsjeti na lijepe trenutke kada dođu teška vremena i nikada neće moći da zamisli svoj život bez tebe, to bi za nju bilo nemoguće.

Foto: pixabay.com

Daće ti do znanja je koliko te voli i da si ti prioritet u njenom životu. Daće ti je svoju dušu i svoje tijelo, ali nemoj da budeš previše sebičan da to vidiš. Nemoj ignorisati njena osjećanja i nemoj da misliš da i previše pokazuje.

Nemoj da shvataš njenu ljubav zdravo za gotovo i nemoj da zaboraviš da ljubav treba da bude obostrana, jer i njoj je potrebna ljubav isto kao i svakoj drugoj osobi.

Kada imate pored sebe mudru ženu koja vas stavlja na prvo mjesto u svom životu treba da znate da to neće uvijek biti tako. Žena osjeti kada treba da ode . Bez obzira koliko ljubavi daje drugima kada osjeti da ta ljubav nije uzvraćena ona će da ode.

Image by Mircea – All in collections from Pixabay

Ako joj ne uzvratite tu ljubav koju ona daje vama ona će da se umori. Prestaće da troši svoje vrijeme i energiju na nekoga ko to ne zna da cijeni.

Tek kada ode shvatićete da nikada nećete upoznati ženu koja vas neće znati voljeti toliko kao ona, bezuslovno. Voljeti nekoga i biti voljen je najdragocijenija stvar koja može da vam se dogodi u životu. To je nešto što svi treba da znate.

Credit featured image: Wikimedia. By Paul Katzenberger licencesed under CC BY-SA 4.0 (Photo is edited, cropped and resized)

Izvor: novipocetak.com

Napišite vaš komentar