Poruka muškarcima: “Počistite za sobom i operite, nije vam žena mama, a ni vi niste bebe”

2337
Foto: 92130944 © publicdomainstockphotos | Dreamstime.com

U 21. vijeku, društvo se razvilo do te mjere da se žene i muškarci smatraju ravnopravnima, barem u teoriji. Međutim, unatoč napretku koji smo postigli, postoje određene činjenice koje i dalje postoje u našim vezama i brakovima.

Čak i ako to ne priznajemo naglas, istina je da novac igra važnu ulogu u našim vezama. To je često izvor stresa i pritiska koji može utjecati na naše odnose s partnerom.

Čak i ako imate izvrsnu vezu, uvijek će postojati izazovi koji će zahtijevati vašu pažnju i rješavanje. Jedan od tih izazova je kuhanje. U današnjem svijetu, gdje je žena ravnopravna i nema obvezu brinuti se o muškarcu na svaki mogući način, muškarci moraju biti spremni naučiti kuhati.

Image by Heather Kemp from Pixabay

Kad smo u ozbiljnoj vezi ili braku, neizbježno je da će se pojaviti stvari koje ne volimo kod našeg partnera, čak i ako se čini da je savršen.

Međutim, važno je zapamtiti da su to često male stvari i da bi bilo bolje ne naglašavati ih. S druge strane, postoje i stvari koje se našem partneru ne sviđaju kod nas, ali je također važno da ne otkrivamo previše o tome.

Kada se radi o intimnosti, često se događa da dolazi do smanjenja seksualnih aktivnosti nakon rođenja djeteta. Međutim, to nije uvijek zbog nedostatka želje ili privlačnosti, već zbog povećane odgovornosti i obaveza koje proizlaze iz roditeljstva.

Image by alexis karpouzos from Pixabay

Stoga, ako se osjećate kao da nedostaje intimnosti u vašoj vezi, zapitajte se što možete učiniti kako biste pomogli svom partneru s njihovim obavezama.

Na kraju, važno je zapamtiti zašto smo se uopće upustili u ovaj odnos. Bez obzira na sve izazove koji dolaze s vezom ili brakom, oni su tamo zbog ljubavi.

Dakle, pazite na svoj odnos i ne zaboravite koliko vam je važan vaš partner. Nažalost mnogo to shvate, kada već bude kasno za to. Zarad toga, vi to sebi nemoj te dozvolite. Sjetite se stare narodne “Bolje je učiti na tuđim greškama, nego na svojim”!

Izvor: svezazenu.net

Credit featured image: 92130944 © publicdomainstockphotos | Dreamstime.com

Napišite vaš komentar