Oženjeni muškarac objašnjava: Ni jedna suknja neće odvojiti dobrog muškarca od svoje žene

239
Photo by Marcus Aurelius from Pexels

Ako je muškarac pronašao onaj savršeni cvijet usred pustinje, kakav traži on ga nikada neće napustiti.

Svaki muškarac treba ženu koja ima mudrosti da mu pomogne uspješno koračati kroz život. Često možemo čuti kako pored uspješnog muškarca, stoji još i uspješnija žena, što je apsolutno istina. Žena u muškarčev život unosi smisao i smjernice kako bi postao mudriji.

Pošto sam muškarac, mislim da imam prilično dobru ideju o tome što se događa u muškom mozgu. Ali nekim čitateljkama to se može činiti kao totalna misterija.

Photo by Askar Abayev from Pexels

Baš kao što mi muškarci ponekad teško možemo shvatiti o čemu žene razmišljaju, žene često ne mogu shvatiti o čemu mi razmišljamo u vezi.

Prava osoba vas podiže i tretira vas sa poštovanjem kakvo zaslužujete. Većina ljudi ne želi da povrijedi neku drugu osobu, ali se to često i dešava. Morate da volite sebe da biste mogli da volite i druge. Kad žena voli nekoga, ona ga voli svim srcem, i posve je posvećena njemu.

Ako muškarac pronađe ženu koja ga iskreno voli, tada je pronašao najdragocjenije blago koji mu svijet može ponuditi. Muškarac je zaljubljen onda kada osjeti da je pronašao svoje vlastito i jedinstveno mjesto u ovom svijetu.

Image by Krzysiek from Pixabay

Divan osjećaj da je tamo gdje i treba biti, i da ne treba ništa drugo, niti ikog drugog. Ako on vidi svoju dušu kada se ogleda u njenim očima, onda je napokon kod kuće. Zašto bi, zaboga, otišao? I vjerujte, ni jedna suknja neće odvojiti muškarca od dobre supruge.

Izvor: novipocetak.com

Napišite vaš komentar