Nisam žena kojoj se možeš vratiti nakon što druge isprobaš – Poruka muškarcu koji me varao

223
Foto: pixabay.com

Znate kako kažu, zbog glupog ponosa se ne gubi ljubav. Ja sam jednu pravu baš zbog toga izgubila. Neki će reći nije bilo suđeno, neki će reći da nam se nisu poklapali horoskopski znakovi.

Ja Bik u horoskopu a on Ovan – kud ćeš gore. Ali, da nije bila prava ljubav, ne bih mislila na njega nakon deset godina kako nismo zajedno. Imala sam prvu ljubav za koju sam vjerovala da je najveća – prošla je.

Imala sam još par velikih ljubavi koje sam izgubila – prošle su. Ali samo on nije. Taj jedan muškarac kojeg sam voljela i na kojeg i dan danas mislim, čak i ako smo osnovali porodice sa drugim ljudima.

Foto: pixabay.com

Prije nego što me nazovete razaračicom braka želim vam reći da nisam jedna od onih žena koje su u braku a pišu drugim muškarcima. Nikada mu se neću javiti, nikada mu neću odgovoriti na poruku, a poslao mi ih je milion, objašnjavajući kako me još voli i kako se kaje.

Znam da je naša priča gotova zauvijek, ali uvijek ću misliti na njega. Mnogi će reći čak da sam izabrala pogrešan put i skrasila se sa pogrešnim muškarcem, ili da se nisam borila za pravu ljubav… Ali on je taj koji je otišao sa drugom pa se predomislio kada je već dobio djecu sa njom.

Imali smo svo vrijeme ovog svijeta da budemo zajedno ali on je htio “požuriti” sa nekom drugom. I dan danas mi se javlja čak i nakon što ne dobije odgovor od mene. Nije inat, nije ljutnja… samo razočarenje. Mogli smo imati najveću ljubav ovog svijeta, ali on je to pogazio.

Image by Krzysiek from Pixabay

Sada živim sa čojvekom koji me voli, i kojeg ja volim… Zajedno prolazimo kroz sve probleme i ljepote ovog života, imamo prekrasnu djecu i želim da im se posvetim maksimalno. Moj ponos mi nikada neće dati da se vratim čovjeku koji je dobio sve od mene, a ipak nije bio siguran da li je to to, i otišao drugoj

Sada može komotno i dalje da mi se javlja, i živi sa odlukom da je pravu ostavio, a pogrešnu izabrao da sa njom gradi porodicu. Ja nisam predmet, da me biraš po potrebi, kada ti zatrebam. Ja sam žena koju ili želiš ili ne. Zbog toga nikada više neću dati šansu čovjeku kojeg i dalje, donekle, volim.

Izvor: odmorimozak.com

Napišite vaš komentar