Ne treba ti muškarac koji će ti se stalno vraćati – Treba ti muškarac koji nikada neće otići

185
Foto: Businesswoman at workplace on Picspree

Međutim, ponovo će se vratiti jer zna da ćete ga vi uvijek rado prihvatiti nazad raširenih ruku i zato što zna da ga ni jedna druga neće prihvatiti nazad. Prestanite to raditi. Ne treba vam muškarac sa kojim ćete uvijek živjeti u strahu i razmišljati kada bi ponovo mogao otići.

Treba vam muškarac koji će biti pored vas i koga neće zanimati ni jedna druga žena osim vas. Nađite muškarca koji vidi vašu vrijednost, koji vidi vašu inteligenciju i vašu unutrašnju ljepotu.

Nađite muškarca koji će vas poštovati i prihvatiti takve kakvi jeste jer samo pored takvog muškarca možete biti srećni i imati vezu punu ljubavi. Nađite muškarca kome ćete biti dovoljni i koji neće otići čim se pojavi neka druga “bolja” za koju bi vas zamijenio.

Foto: Pixabay

Ne treba vam savršen muškarca, treba vam odan muškarac mome ćete moći vjerovati i u koga nikada nećete morati sumnjati. Nađite muškarca pored koga se osjećate ugodno i sigurno.

Možete imati muškarca koji se uvijek vraća, a možete imati muškarca koji nikada ne odlazi. Nemojte birati da budete sa nekim ko će vam se stalno vraćati, izaberite da budete sa nekim ko nikada neće otići.

Izvor: odmorimozak.com

Credit featured image: Businesswoman at workplace on Picspree

Napišite vaš komentar