Najbolje svekrve rađaju se u 3 horoskopska znaka: Blago vama ako je vaša svekrva jedan od njih!

116
Foto: Flickr.com. By Fotos_PDX licencesed under CC BY 2.0

Porodični mir je kamen temeljac dobrog braka, pa upravo zato je važno da se dobro slažemo sa roditeljima partnera. Loši odnosi između snahe i svekrve su stari i dobro poznat stereotip, pa je postao i izvor brojnih viceva i šaljivih anegdota u našoj kulturi.

Ipak, nisu sve svekrve iste, a žene rođene u ova tri horoskopska znaka su obično ljubazne i brižne prema izabranici svoga sina.

Ribe: One su veoma strpljive, ljubazne i idealne svekrve. Riba sanjari o bajnom vjenčanju i jedva čeka unučiće, zato će izabranicu svoga sina dočekati raširenih ruku. Sa pripadnicima ovog znaka je zaista teško posvađati se, budući da su veoma fleksibilni i žele da održe mir u kući.

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Vodolija: Vodolije su inače prijatne ličnosti sa kojima je lako složiti se. Pripadnici ovog znaka vole slobodu i zato poštuju lični prostor drugih. Neće se miješati u vezu svoje djece, i pružaće podršku u svemu.

Svekrva u znaku Vodolije se djevojci ili ženi svog sina odnosi kao prema prijateljici. Ipak, Vodolije teško podnose kritike, zato na tom polju morate da komunicirate pažljivo.

Vaga: Pripadnici ovog znaka odlično se slažu sa drugima, i lako stiču nove prijatelje. Bitno im je samo da partnerka usreći njihovo dijete i da porodica živi u harmoniji. Vole da daju dobre savjete, ali se trude da se ne miješaju u tuđa posla.

Image by Orna Wachman from Pixabay

Često, prilikom svađe, Vage pokušavaju da smire tenziju i da pronađu kompromisno rješenje.

Source feature image: Flickr.com. By Fotos_PDX licencesed under CC BY 2.0

Izvor: oazaznanja.com

Napišite vaš komentar