Mudra žena nikada nije ljubomorna – ” Ona shvata da se bez muškarca život ne završava”

188
Photo by Fenia Labropoulou from FreeImages

Ne treba joj da brine o njihovim odnosima, ne treba joj da čita njegove poruke i pita zašto je kasnio, gdje je bio i druga pitanja. Ona vjeruje i ne sumnja u njega.

Ona ne prati po društvenim mrežama partnera; Ne brine o tome, jer je dovoljno zrela da bi bila ljubomorna. Ono što joj je važno je ono što je između nje i muškarca u stvarnosti. Radi na sebi. Zna da se za postizanje prosperiteta treba raditi na sebi i to ne zaboravlja.

Ona shvata da se bez muškarca život ne završava; Žena prelijepo shvata ko je ona, šta je za nju važno, jednoznačno, ona to ne zaboravlja i voli svog partnera, ne gubeći sebe u toj vezi. Svoju individualnost, ona ne odbacuje, svoj život ne lomi zbog ljubavi.

Foto: hippopx.com

Ona ne krije svoja osjećanja; Bez obzira da li su pozitivna ili osećanja negodovanja, neće ih tajiti, sakrivati, sa njenim osjećanjima muškarac treba da računa i da ih poštuje. Mudra žena, neće biti stidljiva i nešto misliti godinama prije nego kaže muškarcu.

Zrela žena neće skrivati istinu; Njoj to nije potrebno, apsolutno joj je nepotrebno da bježi od nečega. Ona neće rizikovati da se izgubi poverenje između nje i njenog partnera.

Priznaje svoje greške; Mudra žena neće skrivati greške, ako je učinila nešto pogrešno, neće izbjegavati razgovor o tome, kriti, reći će i to će ispraviti. Voli svog muškarca; Ka takvoj ženi muškarac “leti”, ne mora da brine, i ne pita se da li ga voli ili ne. U takvim odnosima sve je jednostavno, jasno i razumljivo.

Foto: Pixabay.com

Traži pomoć; Zrela žena u odnosima neće skrivati da joj treba neka pomoć. Zamoliće muškarca da joj pomogne da riješi problem.

Source featured image: Photo by Fenia Labropoulou from FreeImages

Izvor: novipocetak.com

Napišite vaš komentar