Lijepom muškarcu ne treba vjerovati – 6 osobina lakog muškarca

2058
Image by Adina Voicu from Pixabay

Ništa na svijetu nije isto, tako i muškarci. Neki su dobri, neki loši, neki varaju, neki ne, sve u svemu naša je stvar izbora za kakvog ćemo se odlučiti udati. Mi ćemo vam danas navesti šest osobina lakog muškaraca.

1.  Lak muškarac nikad ne gleda u jednu tačku. Na muškarcu kada primjetite da mu oči trče na sve strane, znajte da je došlo vrijeme da se sklonite od njega. Kada je spreman da pred vama gleda u druge žene, šta će biti sutra kada vi ne budete tu ?

2. Laki muškarci često lažu. Odlika lakih muškaraca jeste neumjereno laganje. Oni su spremni slagati potpuno nebitne stvari, od kojih neće imati apsolutno nikakve koristi. Zato čim vas muškarac jednom slaže, ne dopustite sebi da to opet ponovi.

Image by KAIROS PRODUCCIONES from Pixabay

3. Lak muškarac za svaku grešku nađe opravdanje. Poznati su po tome da sebe nikad neće ni za šta okriviti.

Opravdanje svoje ličnosti smatraju odbrambenim sredstvom , koje im pomaže da ne bi upali u bezizlaznu situaciju. Zarad toga, povedite računa ako pored sebe imate muškarca koji ne priznaje svoje greške.

4. Ljubomoran muškarac je lak muškarac. Laki muškarci su često ljubomorni, večinu situacija gledaju iz svoje perspektive, smatrajući ukoliko bi oni uradili neke stvari, da bi to isto uradila osoba sa kojom su. Drugačije rečeno, oni ne mogu da shvate da nisu svi kao što su oni.

Image by Terri Cnudde from Pixabay

5. Laki muškarci su veliki manipulatori. Svaku situaciju okreću u svoju korist služeći se raznim manipulacijama. To im vrlo lako ide od ruke, naročito sa osobama koje osjećaju emociju prema njima.

6. Lijepom muškarcu ne treba vjerovati. Postoji dosta dokazanih slučajeva gdje su lijepi muškarci zapravo veoma laki muškarci.

Zahvaljujući svojoj ljepoti, kroz život žene su im se same nudile, samim tim ostalo im je u navici da su danas sa jednom a već sutra sa drugom. Takve muškarce je veoma teško dovesti u red, sa njima se nikad ne zna kada će donjeti odluku u vezi drugih žena.

Autor tekta: E.T

Napomena: Kopiranje sadržaja je strogo zabranjeno bez saglasnosti autora.

Izvor: taster-story.com

Napišite vaš komentar