Koja kaže da pare nisu bitne – Laže: 7 savjeta genijalne bake

3926
Image by Valter Cirillo from Pixabay

Priča o baki Zorki očarala je mnoge. Posebno mlađu žensku populaciju. Baka Zorka ima 76 godina ali i dalje se drži kao neka cura. Veoma je samoživa i ima odgovor na svako pitanje.

Mi smo je zamolili da posavjetuje današnje djevojke kako trebaju da se ponašaju ukoliko žele da se sretno udaju. A ona nam je na to vrlo rado počela djeliti savjete. 10 savjeta koje trebaju slijedit današnja mladež po mišljenju genijalne bake:

1. Budjenje obavezno prije 7 sati ujutru. – Ne kaže se đžaba ko rano rani dvije sreće grabi. Tako i baba poručuje. Kada tražite mladića da se udate. Nemojte ni slučajno da mu kažete da spavate do 10 sati. Odmah će zaključiti da ste vi neka besposličarka.

Foto: Pixabay.com

2. Tražite mladića sa parama – Koja kaže da joj pare nisu bitne. Vjerujte da laže. Međutim toga većina bogatih mladića nije svjesno. Ali vi budite pametne. Pa im to nastavite govoriti. Jer ako skontaju da ste snjima zbog para. Pobjeće od vas glavom bez obzira.

3. Prodajte se mladiću – Nahvalite sebe što je više moguće. Kako bi ste sebi digle cijenu. Pričajte drage moje i što jest i što nije. Jer muškarci padaju brzo na djevojke koje imaju visoko mišljenje o sebi. Ali naravno budite pametne. I ne lažite pretjerano.

4. Upoznajte njegove – Glavno pravilo je da se dobro prodate vašoj budućoj svekrvi . Kasnije će vam biti sve lako. Jer će ga ona kasnije tjerati da bude sa vama. Što je i logično.

Foto: Freepik.com

5. Ne budite proste – I ako ste pojedine navikle da psujete kao kočijaš. Te navike će te morati izbaciti iz glave. Pogotov ako želite za sebe nekog finog i uglednog mladića. Vjerujte to dvoje jedno sa drugim ne ide nikako.

6. Budite vaspitane – I ako niste vaspitane. Moj vam je savjet, glumite da jeste. Jer ugledan muškarac kraj sebe želi fino vaspitanu damu. Neće sigurno pristati na neku nevaspitanu budalu. Tako da drage moje mjenjajte se. I ja sam se mjenjala !

7. Naučite pravila bontona – Trebate znati kad šta trebate reći. I kako se ponašati kada odete negdje u goste. Lijepi maniri najviše privlače fine muškarce iz dobre porodice. Poslušajte ovih mojih 7 savjeta i budite sigurne da će te u životu dobro proći . Evo mene čistog primjera, živim kao car.

Autor teksta: Ermin T.

Napomena: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez saglasnosti autora.

Izvor: dome-moj.blogspot.com

Napišite vaš komentar