Dragi muškarci, žene hoće brak, ali ne sa pijancima i ženskarošima: Gospođa Milica detaljno objasnila

140
Foto: Pixabay

Prije nekoliko decenija, ne tako davno postojali su veoma dobri razlozi zašto se na neki način podrazumjevalo da žena treba da se uda.

Muškarci su im pružali nešto što im je bilo neophodno, a ovo su samo neki od razloga zašto žene sve više i više izbjegavaju brak.

Nema više toliko dobrih muškaraca kao nekad: Mnoge žene tvrde da je kalibar muškaraca tokom decenija drastično opao i više nema toliko dobrog materijala za ženidbu. Sve je više muškaraca koji nisu ambiciozni i prepuštaju se opštoj letargiji čovječanstva nego onih koji grizu i koji se bore.

Image by Mircea – All in collections from Pixabay

Žene su same sebi dovoljne: Istraživanje koje je provedeno 2010. godine je otkrilo, da prvi put u historiji, ima više zaposlenih žena nego muškaraca, što znači da su one te koje predvode privredu. Ne samo da rade više od muškaraca, žene su prema istraživanjima i obrazovanije.

Ženama više nije neophodan muškarac da bi im obezbijedio lagodan život, one to sada mogu i same. Institucija braka je zastarjela i žene to znaju Hiljadama godina, institucija braka je opstajala iz ekonomskih i političkih razloga jer je često bio dogovaran od strane porodica.

Brak iz ljubavi, nije bio česta pojava: Nekada se brak zakazivao zato što mlada dolazi iz bogate kuće ili zato što mladoženja ima najbržeg konja u selu. To više nije slučaj.

Foto: Pixabay

Većina muškaraca se još uvijek plaši uspješnih žena: Muškost je prilično lomljiva i nijedan muškarac ne voli kada je njegova muškost ugrožena na bilo koji način. Upravo zato se muškarci plaše uspješnih žena, ne zato što one rade nešto protiv njih, nego zato što jednostavno ne mogu podnijeti da budu sa ženom zbog koje se osjećaju inferiorno.

Opuštene veze su veoma popularne Nekada se na opuštene veze u koje se uplovljavalo samo zarad zabave i uživancije nije gledalo blagonaklono dok danas to nije slučaj. Živimo u vremenu aplikacija za upoznavanje koje su ovaj cijeli proces dodatno olakšale i zato mnoge žene biraju da se viđaju sa nekim opušteno, bez vezivanja.

Dragi muškarci, žene hoće brak, ali ne sa pijancima i ženskarošima:  Nažalost danas 80 % brakova, od samog starta zasnovani su na lažima i prevari. Šta više, veoma teško će te pronaći pravog muškarca koji cijeni, poštuje i ne vara svoju ženu, većina njih ode sa prvom koja mu se ponudi. Zarad toga, žene se sve teže i teže odlučuju za brak. Radije će biti same, nego doživjeti emotivni brodolom.

Izvor: Tuzlanski.ba

Napišite vaš komentar