Dobru ženu je teško pronaći, lako izgubiti i nemoguće zaboraviti – Naučite kako da je volite

30
Image by KAIROS PRODUCCIONES from Pixabay

Žene su najmisterioznija stvorenja na našoj planeti čijem umu su mnogi pokušali dokučiti, čak i najveći mislioci.

Dobre žene je teško pronaći, lako izgubiti i nemoguće zaboraviti. Čovjek nedostojan dobre žene neće je moći ni imati ni zadržati. Kada takva žena vidi da nije poštovana kao što bi trebala biti odlazi i muškarcu ostavlja vječito kajanje kada shvati da nije bio spreman da zadrži takvu ženu.

Dok se jedni trude da razumiju žene, drugi ih vole. Ne morate da razumijete ženu, potrebno je samo da je prihvatite. Da to je teško. Jer kada prihvatate ženu tada odlučujete da zažmirite pred logikom i prihvatite nelogične stvari. Ali, toliko je nelogičnih stvari u čitavom svijetu sa kojima živite.

Image by Alexandr Ivanov from Pixabay

Ne mora sve biti vašem mozgu blisko i jasno. Ženi ne treba da je proučavate, jer ni ona samu sebe često ne razumije. I svjesna je toga. Zato, kada vidi da je prihvatate sa svim svojim velinama i manama biće vam zauvijek zahvalna i privržena.

Ne treba očekivati čitav niz usluga koje bi žena trebala izvršavati u ulozi supruge. Žena ne voli da se uslovljava i testira. Žena ne voli probne vožnje. Ili je voziš do određene destinacije ili je pusti da ide sama. Na kraju krajeva, vaša sreća zavisi od sreće vaše žene.

Što se više pobrinete za nju, samim time se brinete i za sebe. Kako se ona osjeća, to u velikom dijelu određuje njen muškarac, tačnije njegov stav prema njemu. Način na koji je dočekate kada dođete kući sa posla zavisi od toga kakav će vaš odnos biti narednih dana.

Foto: Freepik.com

Kada žena osjeti hladnoću u vašem govoru i ponašanju, ne očekujte doručak u krevet sutradan ili vaše omiljeno jelo za ručak. Koliko daš toliko dobiješ. Poklonite je cvijeće, ne zato što je volite ili što je lijepa, već zato što je žena, jer biti žena je teško.

Ako imate dobru ženu pored sebe trebate shvatiti da ima boljih, ali ima i gorih. Nije bitno kakve su druge žene i u čemu su bolje. Uz malo ljubavi i pažnje vaša žena vama može biti najbolja. Na vama je!

Izvor: odmorimozak.com

Credit featured image: Image by KAIROS PRODUCCIONES from Pixabay

Napišite vaš komentar