Baka savjetuje djevojke: “Ako želite sreću u braku izbjegnite 2 tipa muškaraca”

147
Coffee photo created by freepik - www.freepik.com

Biranje životnog partnera nije kao da birate par cipela. Tu treba mnogo više da se promisli i odluči. Svi znamo za postojanje dobrih, finih muškaraca. Poznata je priča da će loš dečko privući veću pažnju žena, nego dobar i stabilan muškarac.

Ali vole li žene doista samo loše momke? U neku ruku da. To svakako ne znači da je to dobra stvar. Žene teško vjeruju dobrim muškarcima. Ne zato što oni nisu pouzdani, baš sasvim suprotno.

Što je muškarac pouzdaniji, ženama je teže vjerovati da je on zapravo tako dobar kao što izgleda. Ženama treba mnogo više vremena da povjeruju da je fin muškarac zaista fin. Baš na tu temu je pričala jedna baka koja je posavjetovala današnje djevojke kako da pametno i promišljeno biraju svog životnog saputnika i bračnog saputnika:

Foto: pxfuel.com

“Drage moje. Ako želite sreću u braku izbjegnite 2 tipa muškaraca. Kada birate muškarca važno je da mozgate i dobro uzmete u obzir sve vrline i mane. Ono što ni jednoj ženi ne treba jeste muškarac koji se kocka.

To je muškarac koji nema svoj karakter i koji je spreman da stavi na rizik sve što ima. Takav će biti u svim poljima svog života, nepouzdan i nepovjerljiv, i što je najgore takav se teško vraća na svoj put.

Drugi tip muškarca koji nikome ne treba jeste onaj što pije. Ne ubraja se tu onaj čovjek koji pije tu i tamo, s vremena na vrijeme, nego onaj koji zna već od ranog jutra da dobro potegne i nastavi taj ritam nekoliko dana.

Image by Valter Cirillo from Pixabay

Takav ima velike preobleme u svojoj glavi što će nažalost da se odrazi na sva polja njegovog života.

Izaberite mudro kada birate partnera, jer sa tim birate i svoju sudbinu. Kako izgleda vaš dragi tako će vam izgledati i budućnost. Potrudite se da to bude brižan čovjek, velikog srca, koji vam jasno daje do znanja da će uvijek biti tu za vas.

Izvor: odmorimozak.com

Credit featured image: Coffee photo created by freepik – www.freepik.com

Napišite vaš komentar