Uništava efekte stresa: Pijte ovaj napitak svakoga dana na prazan stomak, a rezultat će vas oduševiti!

649
Foto: Flickr.com. By Leslie Seaton licencesed under CC BY 2.0

Ukoliko ste poput većine ljudi I svakodnevno ste izloženi stresu, radite dosta,vodite brigu o kući I deci, I vrlo malo imate vremena da odvojite za sebe I svoje zdravlje. Dobra je vest da postoji brz I jednostavan način da poboljšate svoje zdravlje, čak I kad nemate puno vremena za to.

Kombinacija MEDA I LIMUNA je odličan prirodni lek koji će nam itekako poboljšati zdravlje.

MED je snažan antioksidant koji će ojačati imuni system, pogotovo ako se konzumira u kombinacniji sa limunom. Ima odličnu sposobnost neutralisanja bakterija. Maed sadrži dosta mineralnih materija poput bakra, mangana, olova, cinka, magnezijuma, kalcijuma, gvožđa, joda…

Takođe, sadrži skoro sve aminokiseline, brojne vitamin, organske kiseline I aromatične materije. Zahvaljujući tome, MED je veoma dragocena, zdrava i lako svarljiva hrana.

Foto: pixabay.com

Sa druge, LIMUN koji je takođe veoma zdrav, obiluje važnim fitonutrijentima koji deluju kao antioksidansi I antikancerogeno. Mnogi ga smatraju lekom za sve bolesti. Ovaj citrus je odličan izvor vitamin C, sadrži malo kalorija I mnoge korisne sastojke I supstance poput gvožđa, kalijuma, klacijuma, proteina, fosfora, ugljenih hidrata, biljnih vlakana, magnezijuma I drugih.

Pijte MED i LIMUN sa vodom svaki dan I možete obezbediti sledeće zdravstvene prednosti:

Odlično je za kožu, Pomaže sa varenjem, Dobro je za srce, Pomaže kod mršavljenja, Smanjuje rizik od hroničnih bolesti, Jača imuni sistem, Smanjuje rizik od infekcije urinarnog trakta.

Sve što vam je potrebno da napravite ovaj čudesan napitak je pola limuna I 1 kašičica meda. Jednostavno iscedite pola limuna,limunov sok sa kašičicom meda dodajte u čašu tople vode, promešajte I popijte. Najefikasnije je da popijete ujutru pre doručka.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By Leslie Seaton licencesed under CC BY 2.0

Izvor: srbijadanas.com

SHARE

LEAVE A REPLY