Samo 3 sastojka: Prirodna smjesa koja pomaže da izbacite kamen iz bubrega! (Recept)

221
Foto: Flickr.com. By Amy licencesed under CC BY 2.0

Na prirodan način za samo šest dana izbacite kamen iz bubrega, ali i ostatke peska, dakle, pročistite bubrege od taloga.

Jedan čovek je na društvenim mrežama podelio svoje iskustvo s ovim receptom:

“Ja sam izbacio kamen iz bubrega malo veći od pšeničnog zrna na sledeći način, vrlo prosto: 100 militara limunovog soka, 100 mlilitara maslinovog ulja (ekstradevičansko), 100 mlilitara piva.

Foto: pixabay.com

Sve sipati u flašu i piti ujutru na prazan stomak po 50 mililitara. Prvo promućkajte flašu pre upotrebe, za šest dana kamen kreće a pesak za tri do četiri dana! Mnogi kojima smo ovo preporučili, probali su i bilo je uspešno” – podelio je zadovoljni čitalac svoje iskustvo.

NAPOMENA!!! Limunov sok obavezno mora da bude od ceđenog limuna, a treba i obratiti pažnju na veličinu kamena, jer ako je veći od 15 mm, ovaj recept će ga pokrenuti, a onda može napraviti štetu prilikom izbacivanja kroz uske kanaliće.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By Amy licencesed under CC BY 2.0

Izvor: Telegraf.rs

SHARE

LEAVE A REPLY