Prijeki lijek za nadutost i čišćenje organizma: Poklanjamo recept za crnu limunadu, potrebna su vam samo tri sastojka…

264
Foto: Flickr.com. By lina smith licencesed under CC BY 2.0

Preporodiće vaš organizam… Ako planirate da očistite telo od nakupljenih toksina i naravite reset tela i jednostavno dobijete više energije i osećate se bolje, ovaj napitak je baš za vas.

Limunada je mnogima omiljeno letnje piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod celog organizma. Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak ima crnu boju, dok ukus ostaje nepromenjen.

Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela), pa i kod problema sa kožom. Reguliše rad probavnog traktva, a na taj način i ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma.

Foto: pixabay.com

Aktivni ugalj dobijen je destruktivnom destilacijom materijala različitih biljaka i kore kokosovog oraha i ima upijajuća svojstva pa zato uklanja štetne materije i toksine iz organizma.

Za pripremu vam je potrebno:

Sok od pola limuna ili limete, Čaša mineralne ili kokosove vode, Pola kašičice aktivnog uglja.

Metod pripreme:

U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promešajte i napitak je spreman. Napitak se pije jednom nedeljno i nikako češće od toga.

Napomena:

Ova limunada može da umanji učinak lekova. Zbog toga, ukoliko pijete neke lekove, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja leka i ispijanja crne limunade.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By lina smith licencesed under CC BY 2.0

Izvor: stil.kurir.rs

SHARE

LEAVE A REPLY