Poruka za sve žene: Ni jedan muškarac nije vrijedan tvojih suza – Onaj ko te voli sigurno te neće rasplakati

9067
Image by Andrew Poynton from Pixabay

Nitko nije vrijedan tvojih suza, povrijedio te, nije zaslužio drugu priliku, predobra si ti za njega…

Sve ovo su rečenice na koje mi se povraća ako ih još jednom čujem. Ako si puna razumijevanja, ne braniš mu ništa, voliš ga zbog toga što je i ne želiš ga mijenjati pogodi što, najebeš.

Onda se on nakon nekoliko mjeseci sjeti da je pogriješio, gleda u tebe onim očima koje si obožavala i kaže ti da si prelijepa i da je svjestan što je učinio.. i sve stane na tome, vrtiš film svih lijepih trenutaka u glavi, ali držiš se i ne popuštaš.

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

S njim je priča gotova. U međuvremenu su te slijetali drugi frajeri, s uspjehom si glumila ledenu kraljicu i nikome nisi dopustila da ti se približi, naletio je jedan..

Bio je uporan, jako uporan, nakon par mjeseci popustiš, želiš mu dati priliku, paf. Odjednom on ne zna što želi, osjećaš se kao “osvojeni trofej”, rekla si mu što osjećaš, nahranila ga time, i onda on nestane, a ti opet slušaš famoznu rečenicu :

”Predobra si ti za njega”. Još nisam naletila na izuzetka koji doista zna što želi i koji zna koga želi. Okrutna istina je da svi lete za suknjicama, da ne znaju cijeniti ono što imaju.

Photo by Darius Bashar on Unsplash

Čak šta više, postale su im bolje djevojke koje crtaju obrve, ne jedu da slučajno ne bi dobile dva tri grama na težini, one koje prate zadnje trendove, moraju nositi markiranu odjeću i tako dalje.

Nisam jedna od takvih, svjesna sam svojih mana i nedostataka, ne tražim savršenstvo, ne vjerujem više čak ni u ljubav… Vjerujem samo u to da živim u pogrešnom vremenu, da bi sve dala za iskren zagrljaj.

I nekoga ko će biti tu samnom, zarad toga što me vole, a ne samo zarad koristi, kao što to nažalost čini velika većina društva.

Izvor: myworldolala.blogger.ba

Credit featured image: Image by Andrew Poynton from Pixabay

Napišite vaš komentar