Ovaj lek je napravljen od samo 3 sastojka, ali će značajno poboljšati vaše zdravlje!

390
Foto: commons.wikimedia.org. By Michal Klajban licencesed under CC BY-SA 4.0

Lek koji je “Dnevni Magazin” pripremio za vas danas, izmišljen je u Nemačkoj. Ovo piće se sastoji od belog luka, limuna, đumbira i vode. Kombinacija 3 jednostavna sastojka vrlo pozitivno utiče na zdravlje i opšte stanje tela.

Ali što je najvažnije, ovaj napitak može izlečiti začepljene arterije, smanjiti holesterol u krvi i izlečiti prehladu. Takođe, ovaj lek uklanja umor i dobra je prevencija zaraznih bolesti. Jača imunološki sistem i pomaže jetri da očisti telo.

BLAGODETI LIMUNA, ĐUMBIRA I BELOG LUKA

Foto: pixabay.com

4 velike glavice belog luka, 4 limuna sa korom, mali koren đumbira, 2 litra čiste vode.

PRIPREMA

Limun operite i isecite na sitne komade. Oljuštite beli luk i iseckajte ga u blenderu sa limunom i đumbirom. Stavite rezultujuću kašu u metalnu posudu i napunite sa dva litra vode.

Stavite posudu na šporet i stalno mešajte dok se svi sastojci lepo ne izmešaju i omekšaju.
Ostavite piće da se ohladi, a zatim ga procedite kroz sito i sipajte u staklene boce. Ovaj lek morate uzimati svakog dana najmanje 2 sata pre obroka ili na prazan stomak.

Ne brinite zbog mirisa belog luka, jer će ga limun neutralisati. Napravite sebi takav napitak za jačanje zdravlja i efikasno čišćenje tela!

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: commons.wikimedia.org. By Michal Klajban licencesed under CC BY-SA 4.0

Izvor: dnevni.rs

SHARE

LEAVE A REPLY