Ovaj domaći eliksir će vam toliko popraviti krvnu sliku da ćete ga svima preporučiti!

332
Foto: Flickr.com. By mekkora licencesed under CC BY 2.0

Smanjenje razine hemoglobina u krvi, neovisno o broju crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), smanjuje kapacitet krvi da prenosi kisik – i dovodi do anemije, piše uspesnazena.com. U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi.

Ova vitaminska bomba ili ljekoviti eliksir izuzetno je dobar i provjeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje razine krvnih zrnaca i poboljšanje opće krvne slike. Napravite ga odmah, osim što je super zdrav, vrlo je ukusan.

Foto: pixabay.com

Može se koristiti koliko god želite. Nema nuspojava, osim povećanja energije. Nakon tjedan-dva konzumiranja, provjerite krvnu sliku – i ugodno se iznenadite!

Prirodni eliksir za poboljšanje krvne slike – recept

Za pripremu ovog prirodnog lijeka – vitaminske bombe, vam je potrebno: 200 ml meda, 200 gr jezgri oraha, 200 gr suhog grožđa, 200 ml soka od mrkve, 200 ml soka od cikle, 2 limuna.

Foto: pixabay.com

Priprema:

Operite 2 limuna. Rasijecite ih na pola i izvadite koštice. Sameljite s korom (ako su prskani – skinite koru) i stavite u neku staklenu teglu od litre. U smjesu mljevenog limuna dodajte med, cijeđeni sok od cikle i sok od cijeđene mrkve. Promiješajte.

Poslije u ovu smjesu dodajte sitno isjeckane ili mljeven orahe i suho grožđe. I ponovo sve promiješajte. Dobit ćete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave ljekovite smjese. Čuvajte je u staklenoj tegli hladnjaku. Uzimajte tri puta dnevno po 1 žlicu prije jela.

Foto: pixabay.com

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By mekkora licencesed under CC BY 2.0

Izvor: uspesnazena.com

SHARE

LEAVE A REPLY