Narodni prirodni lijek (Recept). Efikasan u borbi protiv infekcija: Pomaže u liječenju sa samo 5 kapi

650
Foto: Flickr.com. By justgrimes licencesed under CC BY-SA 2.0

Češnjak je snažan lijek koji se koristi u mnogim biljnim lijekovima već stoljećima. Ima antibakterijska i antivirusna svojstva, uključujući i svoje sposobnosti da stimulira imunološki sustav.

Sirovi češnjak sadrži alicin koji je prirodni antibiotik. Češnjak sirup je super za većinu plućnih poremećaja, uključujući grlobolje i promuklost, kašalj, astmu, poteškoće u disanju, kao i kronični bronhitis. Uzmite pet kapljica ovog sirupa, stavite na šećer i promatrajte što će se dogoditi!

Foto: pixabay.com

Potrebni sastojci:

Češnjak, 1/2 šalice vode, 1/4 šalice jabučnog octa, 1/2 šalice meda.

Priprema:

Nasjeckajte cijeli češnjak i dodajte ostale sastojke. Neka se smjesa sjedini tijekom noći prije uporabe. Zatim sve procijedite i držite na hladnom mjestu. Ako ste već bolesni, počnite uzimati ovaj sirup svakih pet sati, do pet kapljica na kockicu šečera. Ako pak želite ojačati imunitet, jednom dnevnom nakapajte pet kapi na kockicu šećera i to je sve!

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By justgrimes licencesed under CC BY-SA 2.0

Izvor: dnevno.hr

SHARE

LEAVE A REPLY