Narodni eliksir zdravlja! Kombinacija sastojaka koji veoma brzo podižu imunitet, a dobri su i za detoksikaciju organizma!

374
Foto: Flickr.com. By sagesolar licencesed under CC BY 2.0

Pravi izbor u toku ovih hladnih dana! U ovom periodu godine najbolje je raditi na ojačanju imuniteta koji je i prvi odbrambeni mehanizam od virusa. Uz ovaj napitak možete veoma brzo ojačati organizam, a potrebno vam je nekoliko sastojaka.

Uvrstite u svoju svakodnevnicu ovaj veoma zdrav napitak koji je odličan za poboljšanje vašeg imuniteta i kompletnu detoksikaciju organizma.

Od sastojaka vam je potrebno:

230 mililitara zelenog čaja, 1 kašika jabukovog sirćeta, 1 kašičica meda, 1 kašičica soka od limuna, srednje parče đumbira, malo cimeta u prahu.

Foto: pixabay.com

Priprema:

Zeleni čaj skuhajte kao i uvijek. U čaj dodajte ostale sastojke. Đumbir ostavite malo duže da stoji u čaju kako bi ukus čaja bio intenzivniji. Prije nego što uzmete da pijete čaj, đumbir uklonite iz šolje.

Medicinski je i dokazano da zeleni čaj ima pozitivno dejstvo na razne funkcije u organizmu. Zeleni čaj je veoma zdrav i popularan, a naročito zbog toga što topi masne naslage. Sa druge strane, med je snažan antioksidant koji jača organizam, pogotovo u kombinaciji sa limunom koji je odlična namirnica za čišćenje organizma.

Đumbir i cimet takođe imaju pozitivno dejstvo na cijelokupno zdravlje. Svakako, kombinacija svih ovih naminica je izuzetna za vaše zdravlje, imunitet i detoksikaciju organizma. Sa redovnim konzumiranjem ovog eliksira ćete primijetiti odlične rezultate!

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By sagesolar licencesed under CC BY 2.0

Izvor: alo.rs

SHARE

LEAVE A REPLY