Lijek koji će preporoditi vaše grlo u roku od 24 sata. Potrebna su vam svega 3 sastojka (Recept)

428
Foto: Flickr.com. By Rainer Stropek licencesed under CC BY 2.0

Prehlada i grlobolja mogu da se dese svima, bez obzira na godišnje doba, i izazivaju ozbiljnu nelagodnost. Postoji mnogo lekova koji nam pomažu da se izborimo sa upalom grla, ali tradicionalna medicina ima svoj lek koji će vas brzo i vrlo efikasno osloboditi bolesti.

Sastoji se od tri jednostavna sastojka: meda, đumbira i limuna. Ova 3 uobičajena proizvoda zbog svojih svojstava mogu vrlo brzo izlečiti grlo. A priprema takvog leka je jednostavna poput granatiranja krušaka!

LEK ZA GRLO:

Limun, med, đumbir.

Foto: pixabay.com

PRIPREMA

Isecite limun na krišle, stavite ga u teglu i prelijte medom. Zatim dodajte još malo đumbira. Zatvorite teglu sa ovim pripremljenim lekom i stavite u frižider 2-3 meseca da se smesa zgusne.

Kad postane žele, razblažite ga kašikom tople vode i možete bezbedno da ga koristite kao lek! Ne potcenjujte tradicionalnu medicinu, ona je u stanju da čak i ozbiljno bolesne ljude stavi na noge, a još više da izleči grlo prehladom.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By Rainer Stropek licencesed under CC BY 2.0

Izvor: dnevni.rs

SHARE

LEAVE A REPLY