Idealan za imunitet – Ovaj lek je odličan protiv virusa i prehlada: Lako se pravi, a dobićete fantastičnu dozu vitamina

182
Foto: Flickr.com. By sk licencesed under CC BY-ND 2.0

Imunitet izazaov – ovaj recept zovu imunitet bomba, a doboljna je 1 kašičica svakog jutra! Recept za prirodni lek koji jača imunitet i podiže energiju. Naročito se prpeoručuje u sezonama virusa, gripa i prehlada, ali ga možete konzumirati tokom cele godine jer u svom sastavu sadrži brojne vitamine, minerale i proteine. Konzumiranje ovog leka pomoći će da vaše telo bude snažnije, zdravo i otpornije na oboljenja i stres.

Nazvaju ga “imunitet bomba” jer sadrži neke od najzdravijih namirnica koje inače koristimo tokom prehlade, ali sada, u kombinaciji, čine moćan saveznik vašeg organizma u borbi protiv kašlja, temperature, virusa, gripa i grlobolje.

Sadrži različite zdrave nutrijente, a glavna prednost je što je pun vitamina C. Osim što jača imunitet, ovaj prirodni lek može pomoći da detoksikujete telo i poboljšate energiju kada ste iscrpljeni. Svakog jutra možete uzimati po kašičicu, a odličan je dodatak smutijima.

Foto: pixabay.com

Sastojci:

1 kašika kurkume u prahu, 1 kašika izrendanog đumbira, 1/4 kašičice crnog bibera, 1 kašičica izrendanog belog luka, prstohvat kajenskog bibera, 1/2 šolje Manuka meda, 1 kašika iseckanih oraha.

Priprema:

Sve suve sastojke stavite i u teglu, promešajte, pa dodajte med. Izmešajte dobro tako da se napravi jedinstvena smesa i čuvajte lek u frižideru.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By sk licencesed under CC BY-ND 2.0

Izvor: Lovesensa.rs

SHARE

LEAVE A REPLY