Horoskop za novogodišnju noć priznatog astrologa Vasilise Volodine: Evo koga čeka neviđena sreća i novčani dobici!

352
Foto: pixabay.com

Šta će nam doneti astrološke pojave pod nazivom Pepeljugina kapija i milionski aspekt. Poznati ruski astrolog Vasilisa Volodina kaže da će novogodišnja noć koja je pred nama biti zaista veče potpune magije koje će mnogima doneti veliku sreću!

“Uoči nove 2021. godine, svi gledamo u budućnost s nadom i ispunjenjem svojih najdražih želja. Nažalost, 2020. je bila teška godina, ali decembar obećava da će se sve popraviti! Ovo je olakšano velikim brojem dobrih planetarnih događaja.

Jedan od njih je “milionski aspekt”, koji su Pluton i Jupiter formirali sredinom novembra, ali u decembru nije izgubio svoju moć. Ovaj aspekt obećava veliki novčani prihod, posebno za Jarca, Bika, Devicu, Škorpiju i Ribe.

Foto: pixabay.com

Pluton je planeta velikog novca, Jupiter, a tu je i Venera, planeta novca i ljubavi. Na polju ljubavi najviše sreće će imati Strelac, Ovan, Lav, Vaga i Vodolija.

Najmagičniji planetarni aspekt u decembru biće harmonični aspekt Venere i Hirona, koji astrolozi nazivaju “Pepeljugina kapija”. Tokom ovog perioda, jedinstvene mogućnosti se otvaraju svakome da upozna savršenu osobu za sebe ili osobu koja će pomoći da živimo bolje i lakše.

Ovo se odnosi i na muškarce i žene, a magični uticaj Pepeljugine kapije najprimetnije će osetiti Vodolije i Lavovi. Želim vam svima srećnu i uspešnu Novu godinu!”

Izvor: Stil.kurir.rs

SHARE

LEAVE A REPLY