Dodajte ovaj napitak u svoju ishranu svaki dan: Regulisat će te holesterol i ojačati srce.

392
Foto: pixabay.com

Da biste očistili arterije, više nije potrebno piti tablete, dovoljno je svakodnevno koristiti prirodni sok od nara za prevenciju. Nedavne studije, objavljene u časopisu Atherosclerosis, pokazale su da sok od nara može sprečiti kardiovaskularne patologije koje mogu dovesti do srčanog udara.

Sok od nara dobar je za čišćenje arterija od „lošeg“ holesterola, a takođe pomaže u jačanju vaskularnih zidova i srčanog mišića.

SOK OD NARA ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA

Foto: pixabay.com

SVOJSTVA: deluje protivupalno, snižava krvni pritisak, povećava hemoglobin, promoviše podmlađivanje tela, sadrži veliku količinu antioksidanata, jača imunološki sistem.

Treba imati na umu da se ljudima sa gastritisom, peptičnim čirom i visokom kiselošću ne preporučuje uzimanje ovog soka. Najbolje je da sok od nara pripremite sami. Za sok od nara možete koristiti sokovnik za limun.

Šipak takođe možete samo oguliti, zrna staviti u čistu gazu i rukama iscediti sok. Neka vam bude pravilo da pijete sok od nara i uključite ga u svoju svakodnevnu ishranu. Samo treba povremeno praviti pauze između ciklusa pijenja ovog zdravog napitka.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Izvor: dnevni.rs

SHARE

LEAVE A REPLY