Dobra supruga nije ona koja uhodi svog muža – Dobra supruga je ona koja radi 10 stvari

9129
Photo by Authentic Images from PikWizard.com

Ako tražite načine da usrećite svog muža, evo popisa osobina koje vam mogu pomoći da shvatite što muškarac treba od svoje žene. Radeći ove stvari, možete malo po malo pomoći transformirati svoj brak.

1. Budite topli i privrženi – Jedna od najboljih osobina dobre žene je netko tko znakako pokazati ljubavsvom mužu. Biti privržen je ključan prijedlog i trebali biste aktivno pronaći načine da izrazite svoju ljubav prema njemu.

Često odgurnemo svoje emocije i previše se usredotočimo na svakodnevne obveze, posao ili brige. Toliko da dopuštamo našim najmilijima da nagađaju koliko nam je stalo do njih. Nemojte dopustiti da to bude slučaj u vašem braku.

Image by Oxana Mashtaller from Pixabay

2. Budite puni razumijevanja – Trebate imati razumijevanja prema svom mužu čak i kada je teško. Iako ne morate biti ni bolno tolerantni, razumijevanje je u biti poželjna karakteristika.

Nitko od nas nije savršen, a nisu ni naši muževi. Pokušajte ne biti podložni, ali razumijevanje muževljevih slabosti i mana neophodna je vještina koja je jednako korisna danas kao i prije 60 godina.

3. Vodite računa o potrebama svog muža – Suvremeni muškarac ima drugačije potrebe u usporedbi s nekim iz 1950-ih, ali suština je ista – da biste bili dobra žena, trebali biste uložiti malo truda u potrebe svog muža. Brinuti se za njegove potrebe ne znači biti uredan, nasmijan i besprijekorno dobro izgledati cijelo vrijeme.

Image by Anil sharma from Pixabay

To znači imati empatiju za ono što bi mu moglo trebati i tražiti načine da mu to pružimo ili ga podržimo na njegovom putu. Pokušajte učiniti da se vaš životni partner osjeća cijenjenim i zbrinutim.

4. Dajte mu prostora – Jako je dobar osjećaj biti pored onoga koga voliš. Ali ravnoteža je ključna kada je u pitanju davanje prostora svom partneru. Ako ste stalno blizu njih, mogli biste ih učiniti zagušenim i ugušenim.

Vrijeme odvojenosti jedno od drugog može parovima dati priliku da zadrže svoju individualnost. Također im može pomoći da shvate važnost druge osobe tako što će nakratko biti udaljeni od njih.

5. Podržite njegove ciljeve – Imate li ciljeve biti u zdravoj i ispunjenoj vezi? Ako da, onda zapamtite da je težnja ka osobnim ciljevima dio svih zdravih odnosa. Pokušajte biti tu kako biste podržali snove svog partnera, jer bi to koristilo vašem odnosu općenito.

Image by Adina Voicu from Pixabay

Podržavanje muževljevih ciljeva ponekad može uključivati ​​njihovo forsiranje, a ponekad može zahtijevati da ih slušate. Ponekad ćete ih možda morati i ohrabriti kada se osjećaju demotiviranima. Biti partner koji pruža podršku uključuje različite radnje pune ljubavi i brige dok oni rade prema svojim ciljevima.

6. Znajte se svađati – Svađe su neizbježne u svakoj vezi. Ali važno je kako se dvoje ljudi raspravlja. U učenju kako biti dobra žena, pronađite konstruktivne načine da se ne slažete sa svojim partnerom. Možete otkriti načine da budete bolja žena jednostavnim poštovanjem tijekom svađa.

Istraživanje pokazuje da su destruktivni obrasci komunikacije između parova izravno odgovorni za frustraciju koja se često nakuplja u odnosima. Stoga, budite ljubazni prema svom mužu čak i kada se svađate s njima. Ne morate praviti kompromise u pogledu svojih vrijednosti, ali budite jedni prema drugima s poštovanjem i razumijevanjem.

7. Budite zdravi zajedno – Dobri odnosi može osigurati zdrav način života za obje uključene osobe. Stoga, učeći kako biti dobra žena, možete potaknuti svog muža da razvije zdraviji način života. Možete pokušati to učiniti zajedno.

Možete biti bolja žena tako što ćete potaknuti svog muža da se brine o svom psihičkom i fizičkom zdravlju. Možete se početi zdravije hraniti, ići u teretanu ili posjetiti terapeuta zajedno sa svojim mužem.

8. Poštujte ga, posebno u javnosti – Stručnjak za komunikaciju dr. Emerson Eggerichs, u svojoj knjizi ‘ Radna bilježnica Ljubav i poštovanje ,’ naglašava da su bezuvjetno poštovanje i ljubav podjednako važni za muževe. Poštovanje podrazumijeva uvažavanje i divljenje nekom drugom.

Budite posebno svjesni poštovanja partnera kada ste u javnosti, jer to može imati dugoročne posljedice. Nepoštovanje s vaše strane pred drugima može učiniti da se vaš muž osjeća posramljeno, posramljeno, ljutito ili nesigurno jer će povrijediti njihov ponos.

9. Izrazite svoje potrebe – Nitko vam ne može pomoći ako niste voljni pomoći sami sebi. Dio učenja kako biti dobra žena je dakomunicirati svoje potrebei želje svom mužu.

Može biti teško shvatiti što druga osoba želi, što rezultira da se vaš muž potencijalno osjeća udaljen od vas, zbunjen ili frustriran. Recite mu što točno trebate i ne dopustite im da pokušavaju u nedogled pogoditi točan odgovor.

10. Volite sebe – Savjet da volite sebe može se činiti iznenađujućim, ali je možda najvažniji. Ne možete naučiti kako biti dobra supruga ako prvo ne volite i cijenite svoju lijepu sebe. Samo kada osoba istinski voli sve svoje kvalitete i nedostatke može voljeti drugu osobu. Ako ste sami sebi dobar prijatelj, bit ćete dobra žena i svom partneru.

Izvor: hr.pacificrimstreetfest.com

Credit featured image: Photo by Authentic Images from PikWizard.com

Napišite vaš komentar