Čisti debelo crevo za 7 dana: Napitak od ananasa i krastavca je provereno dobra kombinacija! (Recept)

479
Foto: Flickr.com. By David Davies licencesed under CC BY-SA 2.0

Posle nedelju dana, osećaćete se mnogo bolje i takođe ćete izgubiti na težini! Količina toksina kojima smo svakodnevno izloženi kroz hranu, hemikalije, zagađenje i stres, može dovesti do raznih zdravstvenih problema, jer smo onda skloni brojnim bolestima.

Baš zbog toga bi trebalo da poboljšamo funkciju celog tela i da sprečimo takve zdravstvene probleme, a najbolji način za to je da detoksifikujemo debelo crevo i očistimo creva. Višak otpada i toksične skupine u debelom crevu mogu izazvati brojne neugodne simptome, pa kada se očisti, probava se poboljšava i apetit se smanjuje.

Koristite ovaj napitak 7 dana da biste počeli da živite svoj najbolji život! Sveži sokovi od voća i povrća sadrže mnoge elemente koji mogu pomoći u čišćenju debelog creva, uključujući vlakna, fitohemikalije (korisne biljne hemikalije) i prirodne šećere koji deluju kao laksativi, kao što su sorbitol i fruktoza.

Foto: pixabay.com

Ljudi koji praktikuju čišćenje debelog creva tvrde da to pruža značajne zdravstvene beneficije, uključujući:

povećanje energije, poboljšanje funkcije jetre, jačanje imunog sistema pomaganje, gubitak težine, ublažavanje nadutosti, grčeva i gasova, smanjenje rizika od raka debelog creva, poboljšanje raspoloženja.

Ovaj napitak za čišćenje debelog creva takođe će vam pomoći da izgubite i koje kilo viška!

Sastojci:

½ krastavca, komad ananasa, 1 isceđena narandža, jabuka (zelena ili crvena), ½ lista aloe vere.

Uputstva:

Isperite krastavac, isecite ga i uradite isto sa jabukom. Zatim razdvojite list Aloe vere na dva dela i istisnite gel iz jedne od polovina. Izmešajte sve sastojke u blenderu, dodajte čašu vode i sok od narandže i pijte ovaj napitak dva puta dnevno, ujutro, na prazan želudac i popodne.

Vodite računa i o tome da u toku dana pijete i najmanje 8 čaša vode. Posle nedelju dana, osećaćete se mnogo bolje i takođe ćete izgubiti na težini! Poboljšanja će vas zadiviti.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By David Davies licencesed under CC BY-SA 2.0

Izvor: stil.kurir.rs

SHARE

LEAVE A REPLY