Bik u financijskim problemima, Rak se zaljubljuje na prvi pogled, a ovaj zodijak dobija jedan novcani dobitak…

825
Foto: sve-mi-diraj-al-ono-sto-volim-ni-ne-pokusavaj.de

Bik mora da promijeni svoj stav i da se posavjetuje sa nekim kome vjeruje. Rakova ljubav na prvi pogled mijenja sve na bolje. A novcana sreca prati ovog zodijaka koji je srecu zaista zasluzio.

BIK

Dragi bikovi, vasa financijska situacija nije nesto na cemu vam drugi trenutno mogu zavidjeti. Pravili ste neke poslovne greske zbog kojih se sada kajete. Mada vazite za vrlo odgovornu osobu, greske koje ste napravili ne mogu lako da se izbrisu. Potreban vam je neko ko ce vas ponovo izvesti na pravi put kada su financije u pitanju. Neko kome vjerujete, jer trenutno sami sebi samo mozete napraviti jos vece probleme. Vas posao vam je mnogo bitan, zato ne budite previse ponosni i potrazite strucnu pomoc.

U narednom periodu mnogo toga ce vam poci za rukom ukoliko poslusate savjete ljudi koji se mozda malo bolje razumiju u neke stvari. Ne zurite da radite mnogo toga na svoju ruku, jer do sada to nije izaslo na dobro. Vase financije ce i dalje ispastati ukoliko nastavite da tjerate po svome. Vasi novacni problemi ce vas pratiti i u narednom periodu ukoliko nastavite da tjerate svoj inat. Morate se pomiriti sa tim da ne mozete u svemu biti najbolji.

RAK

Dragi rakovi, vec dugo ste sami i kao da vas je prestala pratiti ljubavna zvijezda. Nikako da upoznate osobu za koju mozete reci da je to ona prava. Vi ste u ljubavi uvijek bili iskreni, i nadali se da ce i vase ljubavi isto tako biti iskrene prema vama. Ali, nazalost to nije bilo tako. Vi iza sebe imate mnogo razocarenja kada je ljubav u pitanju.

Ipak, nikada niste prestali da gubite nadu da cete jednog dana upoznati ljubav svog zivota. Onu pravu ljubav o kojoj ste uvijek mastali. Sreca ce vas zaista uskoro pogledati, i vi cete se zaljubiti na prvi pogled. Mada ste pomalo skepticni kada je ljubav na prvi pogled u pitanju, ona ce vam se ipak desiti.

Uskoro cete upoznati osobu koja ce zauvijek promijeniti vas zivot. Vi cete sresti svoju srodnu dusu o kojoj ste uvijek mastali. Vrijeme je i bilo da u vas zivot udje osoba koja ce vam pruziti iskrenu ljubav kakvu vi i zasluzujete.

JARAC

Dragi jarci, vi se borite za svoju poslovnu srecu i kada se sve cini izalud. Imate divne ideje, ali te ideje se ne dopadaju svakome. Mnogo osoba koje vas okruzuju na poslovnom polju gaje veliku ljubomoru prema vama. Ipak,to vas ne moze zaustaviti da se borite za svoju bolju financijsku buducnost.

Jako vam je bitno da se ostvarite na poslovnom polju, jer od vaseg posla zavisi mnogo toga. Sreca kada je novac upitanju je znala da vas zaobidje. Niste osoba koja ce se zaliti zbog toga, vi nastavljate dalje.

Vas ce sreca uskoro pogledati, jer vi cete dobiti jedan veci novcani dobitak. Sreca vas prati i sa tim dobitkom mnogo toga ce vam krenuti na bolje. Pred vama je jedan period u kojem cete vi samo za srecu znati.Zaboravite na financijske probleme, jer oni uskoro pripadaju proslosti.

Izvor: sve-mi-diraj-al-ono-sto-volim-ni-ne-pokusavaj.de

SHARE

LEAVE A REPLY