Ako druga žena može uzeti vašeg muškarca – Budite joj zahvalni: Priča žene koju su tri muža prevarila

5393
Photo by form PxHere.com

Kada se samo spomene ta reč “prevara”, u glavi vam se pojavi čitava konfuzija. Tema prevare je široka i nezahvalna za komentarisanje, jer čak i kada ste sasvim sugurni da znate sve o istoj, ipak, ne znate.

Prevara postoji otkada postoji i ljudski rod i niko ne može reći da je nije iskusio, i da, ako nije, neće jednog dana. Jer život je baš takav, nepredvidiv, pun krivudavih linija, otvorenih puteva i slobode, pun idealnog prostora za prevare.

Jednu takvu prevaru doživela je i Marija ( 60). Moja ljubavna priča je poput onih iz španskih serija. Sećam se jedne sapunice u kojoj se žena nekoliko puta udavala i svakog puta bi njen suprug preminuo iznenada.

Image by Alexey Marcov from Pixabay

U zadnje vreme se često prisetim te sapunice i uporedim je sa svojim životom koji je donekle tome sličan. Međutim, u mom slučaju muškarci nisu odlazili na drugi svet, već radije odlazili kod druge žene u naručje.

Tri braka iza mene, sva tri okončana zbog njihovih afera. Prvi muškarac me je prevario sa ženom njegovog brata. Kako uvrnuto, zar ne? Naravno, smatrala sam da je on moja srodna duša, da nam je suđeno da ostarimo zajedno, da nas ništa neće rastaviti.

Da, ništa osim njegovog plitkog uma! U tom slučaju me je najviše zabolelo što se ponašao kao da ništa loše nije učinio i da je to bila “prolazna stvar”. Jasno sam mu dala do znanja da će i naš razvod za mene biti samo prolazna stvar.

Image by Orna Wachman from Pixabay

U sledeći brak ušla sam mnogo opreznije, ali naravno – ne možete vi biti dovoljno oprezni koliko neki ljudi mogu biti pokvareni. Prevario me sa mojom najboljom prijateljicom.

U to doba sam se već pitala da li je problem u meni, jer počela sam da gubim bliske ljude iznenada. I ta priča je okončana i usledio je moj treći brak koji je imao najbolji potencijal, ali i on me je prevario na putovanju na kojem je bio sa prijateljima.

Tada sam čak i razmišljala da mu oprostim, ali jednostavno sam znala da ne bih mogla nastaviti normalnu vezu sa njim posle toga. Kao žena koja je imala mnogo iskustva, i to najgoreg, sa muškarcima i brakovima reći ću vam jednu stvar:

Ako druga žena može uzeti vašeg muža – ona vam čini uslugu, pustite je da ga ima. Posle kraha mog trećeg braka pitala sam se da li bi bilo bolje da sam oprostila jednom od njih, jer sigurno nije bila sjajna svar to što sam sa 35 godina sama nakon tri propala braka.

Ali, sada mi je drago što sam slušala svoj unutrašnji glas. Pronašla sam čoveka sa kojim sa punih 25 godina u braku i sa kojim imam povezanost kao ni sa jednim drugim. I dan danas se ne razdvajamo na duže od par sati, obožavamo se i želimo što više vremena biti jedni sa drugim.

Nekada su baš te propale veze znak da pristajete na pogrešne osobe.
Ako vas muškarac prevari znači da nije bio pravi i time vam čini uslugu. Možda ćete kratko patiti, a onda možete slobodno nastaviti lepo svojim putem i naći sebi ravnog muškarca.

Izvor: neko-bitan.com

Credit featured image: Photo by form PxHere.com

Napišite vaš komentar