Pismo supruge i majke: “Kada se rodila druga ćerka, muž nije mogao da sakrije razočarenje”

10773
Foto: wikimedia. By HTiselius licencesed under CC BY-SA 4.0

U pismu su se pronašle mnoge majke ženske dece . Osim što je nemaran prema ćerkama, bezobrazan je i prema meni – sve vreme sam na granici da “puknem”.

Godinama u nazad čuveni britanski portal The Sun ima rubriku u kojoj njihova poznata kolumnistkinja odgovara na pitanja čitalaca i rešava njihove privatne probleme – od najbanalnijih do najintimnijih, piše Yumama.

Tako je i na adresu popularne Didre Sanders stiglo i pismo očajne majke dve male devojčice. U pismu su se pronašle mnoge majke ženske dece, pa je ova tužna priča veoma brzo “prešlo” granice Velike Britanije i našlo se na profilima društvenih mreža širom sveta.

Foto: pixabay.com

Naime, kada je nesrećna žena i drugi put na svet donela devojčicu, njen život se pretvorio u noćnu moru, a ovo je njeno pismo i njena priča: “Draga Didra, moj suprug našu ćerku opisuje kao strašnu egocentričnu divu, a ona ima samo šest meseci. Imamo i stariju ćerku koja ima tri godine.

Kada se ona rodila, ona je bio vidno razočaran što se nije rodio dečak. Samo sam se ja budila noću da je hranim, sama sam sve radila po kući i uz to kuvala za sve nas. Onda je izrazio želju da imamo i drugo dete i obećao da će se više truditi.

Kada se i drugi put rodila devojčica, on nije mogao da sakrije razočarenje. On ima 40 godina, a ja 37. Osim što je nemaran prema ćerkama, bezobrazan je i prema meni – sve vreme sam na granici da “puknem”.

Photo by Mark Pan4ratte on Unsplash

Kada je jednom zbog posla odsustvovao dve nedelje, u kući je sve bilo savršeno. Sada se pitam, da li treba da ga izbacim iz kuće?” Kako je i običaj, gospođa Didra dala joj je i savet koji glasi:

Nerado kažem da biste trebali da izbacite iz kuće oca svoje dece, ali bojim se da poruke i tenzija koju vaše devojčice upijaju nije dobra za njih. I pored sve te teskobe u kojoj živite, bojim se i za njihovu sigurnost.

Ako mu i kažete da mora da se iseli, možda će se on radikalno promeniti, ali nekako ne verujem u to. Neće biti lako šta god da odlučite i šta god da se dogodi, stoga potražite podršku. Obratite se vašem lekaru opšte prakse da vam pomogne ili sami potražite pomoć stručnjaka.

Source featured image: wikimedia. By HTiselius licencesed under CC BY-SA 4.0

Izvor: Yumama.com

Napišite vaš komentar