Džaba ti ljepota ako ti je obraz đon – 10 savjeta kako postati privlačna žena

1024
Foto: Pixabay.com

Privlačnost žene ne zavisi samo od njene ljepote. Postoji tu jos mnogo bitnih faktora koje posjeduje jedna kompletna privlačna žena. Mi ćemo vam u nastavku teksta opisati nekoliko glavnih osobina jedne privlačne žene:

1. Inteligenicija

Neinteligentna ili ti glupa žena uopšte nije privlačna, šta više ona je odbojna svakome sa kim se pronađe u društvu. Međutim inteligentna žena privlači sve oko sebe i samim tim je u centru pažnje.

Foto: pixabay.com

2. Karakter – Džaba ti ljepota ako ti je obraz đon, to je stara narodna izreka. Karakter jedne žene je glavna njena osobina kojom privlači ljude oko sebe. Osoba bez stida i srama nije dobro došla ni u jedno kulturno društvo.

3. Način oblačenja – Stajling je jedan od bitnijih faktora privlačnosti jedne žene. Kada ovo kažem mnogi će me pogrešno razumiti. No da pojasnim, kulturne i inteligentne muškarce ne privlači provokativan stajling, njih najviše privlači stajling jedne dame.

4. Stav – Žena da bi zračila privlačnošću najprije mora imati jak stav i karakter. Ne postoji ni jedan muškarac koji će ostati imun na ženu sa stavom.

Image by Jason Bradford from Pixabay

5. Disciplina – Disciplina je veoma bitna u životu jedne žene. Ne možete biti idealni ukoliko vam je disciplina slaba strana. Niko ne voli aljkavost, jednostavnije rečeno, vaš ugled će biti na zavidnom nivou ukoliko svoja obećanja ispunite na vrijeme.

6. Ljepota – Osnovna osobina jedne privlačne dame jeste njena ljepota, međutim ne i glavna. Ukoliko ne ispoštujete sve ostale osobine, vaša privlačnost će da pada u očima drugih.

7. Ponašanje – Ponašanje je takođe jedan od bitnih faktora privlačne dame. Ne možete biti “seljanka” i očekivati da se svidite nekome.

8. Dobrota – Žena ne može biti privlačna ukoliko zrači negativnom energijom. Dobrota jedne žene zapada za oko svakom normalnom muškarcu, čak šta više mnogo muškarci smatraju dobru ženu najvećim bogatstvom koje život može da im pruži.

9. Pozitivna – Privlačna dama je uvjek vedra i nasmijana. Ona zrači pozitivnom energijom i time privlači sve ljude oko sebe.

10. Jaka – Hrabrost joj je jača strana. Danas se veoma cijene jake i sposobne žene koje brigu o svom životu vode same. Da bi ste bili privlačni bitno je da budete veoma jaki, jer sama riječ privlačnost vas asocira na to da će te u svojoj blizini imati ljude različitih kategorija, neki od njih će biti tu samo da bi vama napakostili. Međutim vaša snaga će vam pomoći da to prebrodite veoma lako.

Autor teksta: E.T

Napomena: Kopiranje sadržaja strogo zabranjeno bez saglasnosti autora.

Izvor: dome-moj.blogspot.com

Napišite vaš komentar