“Gubiš ženu sa svakom suzom koju prolije zbog tebe”: 10 razloga zašto gubite žene

5274
Image by Alexandr Ivanov from Pixabay

Nažalost, mnogi tek kad izgube dobru ženu shvate šta su imali pored sebe a nisu cjenili i poštovali.

Izgubićeš ženu kada joj budeš jasno dao do znanja da je ona samo opcija, iako si joj ti prioritet. Počećeš je gubiti svaki put kada se udaljite, mada vas ona bira – svakog dana. Počećeš je gubiti svaki put kada u njeno srce posiješ sjeme sumnje.

Izgubićeš ženu kada odlučiš da lažeš i poigravaš se sa njenim emocijama. Ženu možeš izgubiti u bilo kojem od tih trenutaka kada ispraznite njezine osjećaje. Izgubićeš je kad ljubav upotrebljavaš za svoje sebične potrebe, fizičke ili emotivne, a njene zanemaruješ.

Image by Christopher Ross from Pixabay

Počinješ gubiti svoju ženu kad je napustiš, a zatim se vratiš ponovo kao da se ništa nije dogodilo. Kad povisiš glas i vrijeđaš je. Svaki put kad joj se suze slijevaju po licu zbog tebe. Izgubićeš ženu kad počneš igrati igrice, zanemarujući njene pozive i poruke samo da bi testirao njeno strpljenje i zbunio je.

Počećeš je gubiti ako se ponašaš kao da ti nije toliko draga samo da bi probudio čežnju kod nje. Kad je natjeraš da se sama bori za vašu vezu. Izgubićeš je kada lijepe riječi više ne odgovaraju vašim postupcima, kada ostanu samo pusta obećanja bez dokaza.

Kad prestaneš s njom postupati onako kako zaslužuje i kad dopustiš da je neko drugi tretira bolje. Izgubićeš je kad više ne bude mogla naći razloge da ostane … I u tom ćeš trenutku shvatiti koliko ti je ona značila. Ali, biće prekasno…

Izvor: pult24.info

Credit featured image: Image by Alexandr Ivanov from Pixabay

SHARE

LEAVE A REPLY