Prava dama: 10 navika koje vas izdvajaju iz mase nekulturnih žena.

19635
Foto: pixabay.com

Nije svaka žena dama, a to najbolje pokazuje njezino ponašanje u društvu i osnovni odgoj koje nosi iz kuće. Ove stvari je odvajaju od prostakuša!

1. Prave dame nemaju tetovaže na vidljivim dijelovima tijela. Zato i jesu dame. To je za njih intimna stvar. 2. Prave dame se uvijek odazivaju s “molim”, a ne sa “što je”. Osnovna kultura je jako bitna.

3. Prave dame nikad, ali nikad neće zapaliti cigaretu na ulici. Pušenje je rezervirano za neku prostoriju. 4. Prave dame su uvijek pristojno odjevene. Ni previše “nabudženo”, ni previše prosto obučene. Jednostavno, fino izgledaju u svim prilikama.

Foto: pixabay.com

5. Prave dame se nikad ne svađaju. One imaju stav: Svađa ne rješava ništa i ne donosi ništa pozitivno. 6. Prave dame nikad ne psuju. Nikad nećete čuti od prave dame ružnu ili uvredljivu riječ. To je njima ispod časti.

7. Prave dame nikad neće dopustiti sebi da budu u društvu nekulturnih osoba, bilo muških, bilo ženskih. Ona se sklanja od njih jer ne podržava takvo ponašanje. 8. Prava dama uvijek lijepo miriše. Ne pretjerano, ali uvijek miriše. Uvijek na sebi ima neki pristojan parfem i sa stilom.

9. Prava dama ima ponosno držanje. Ravna leđa i siguran stav odlika je dostojanstva. 10. Prava dama ne nosi mnogo nakita. Suptilne enaušnic, neki tanji prsten i ogrlica, odaju utisak nježne i krhke žene.

Foto: pixabay.com

Prava dama uvijek zna što hoće a šta ne. Prava dama uvijek kaže molim i hvala. Prava dama nije nadmena, ona je jednostavno dostojanstvena. Prava dama nije ohola, ona je suzdržana. Prava dama ne laže, ona samo ne iznosi uvijek svoje mišljenje.

Prava dama ne želi da izgleda kao netko drugi, ona ima svoj stil i manire.

Izvor: pozitivanstav.com

Napišite vaš komentar