Žena devica: Ona nikada ne napada prva, ali zna da se brani – Dobar je čovek, ali nije naivna budala.

1829
Image by wirestock on Freepik

Žena Devica je dama koja zna da pokloni ne postoje i zna da život nikome ništa ne poklanja. Upravo zbog toga se ona toliko hrabro i odvažno bori. Ona prosto želi da dobije sve ono što želi i to samo uz pomoć svoje borbe.

Nikada život ženu Devicu nije mazio. On joj čak nije poklanjao ni ono što je zaslužila. Zapravo je život prema njoj bio nepravedan, ali je ona upravo zbog svega toga postala toliko snažna.

Ženu Devicu nije teško zavoleti. Ona se veoma lako zavoli i zna da uzvrati ljubav, ne samo istom merom, već još bolje nego što se može zamisliti. Ovo je žena koja zna da svoje beskonačne emocije usmeri ka jednom čoveku i posebnim ljudima za ceo život.

Photo by Andriyko Podilnyk on Unsplash

Ona je brižna, skromna i odana, sposobna da popravi sve što je slomljeno, uključujući i srce. Kada prvi put upoznate ženu rođenu u ovom znaku, ona se može činiti introvertnom ili stidljivom. Međutim, kada je bolje upoznate, shvatićete i kakva je ona zapravo. Ona poseduje hrabrost da uradi sve što joj srce želi, bez obzira šta drugi imaju da kažu o tome.

Takođe, ona ima hrabrosti da kaže ono što misli, ne brinući se mnogo o posledicama. Dakle, kada upoznate damu rođenu u ovom znaku, ispred sebe imate hrabru ženu koja je u stanju da pomeri planine i bori se kao lav. Iskrenost je jedna od najvažnijih osobina, ako ne i najvažnija, u vezama, ali je i dosta retka.

Ali, što se tiče žene rođene u znaku Device, njene misli su kao otvorena knjiga. Ukoliko ima nešto protiv neke druge osobe, ona će se potruditi da joj to i da do znanja. Tračarenje i pričanje iza leđa nije nivo na koji bi se žena rođena u ovom znaku spustila. Isto tako, ukoliko ima nešto lepo da kaže nekoj osobi, ona neće oklevati da to i uradi.

Image by Mircea – See my collections from Pixabay

Device su znak Zodijaka koji je specifičan po mnogo čemu. One se razlikuju od drugih pre svega po svom stavu i karakteru. Devica je neko ko zaista ume da se izbori za ono što želi i ume da uživa u životu na svaki mogući način. Ona je neko ko želi malo i kome znače sitnice, ali uvek na kraju dobije sve.

Međutim, moramo reći da je ona neko ko zaista zna da ceni sve ono što ima. Ona je neko ko svima ume da bude za primer. Moramo napomenuti i to da Device nisu osvetoljubive i da mogu da praštaju kao niko drugi. Međutim, nikada neće dozvoliti da se neko igra sa njima i sa njihovim emocijama. To što je ona dobar čovek, ne znači da je naivna i da svako može da radi sa njom šta hoće i kako želi.

One nikada nikome neće učiniti ništa loše, niti će prve napasti nekoga, ali i te kako umeju da se brane i nikada neće dozvoliti drugim ljudima da se igraju sa njima i njihovim emocijama. Device umeju da vole svim svojim srcem i u ljubavi su jako odane i verne. Ali bez obzira koliko vole, uvek će misliti na sebe i one zaista umeju da brane sebe i svoje interese. One u životu pre svega žele mir i sigurnost, a to važi i za ljubav.

Image by Krzysiek from Pixabay

Device nisu sklone ljubavnim avanturama i flertu. One jednostavno izbegavaju takve situacije. Spremne su dugo da čekaju pravu ljubav. Devici je potreban u životu neko ko će moći da je voli iskreno i da joj da svoje srce na dlanu.

A ona će svakako biti u stanju da tu ljubav uzvrati na isti način. Možete da budete sigurni da vas jedna Devica nikada neće prevariti, ali isto tako nikada neće preći preko bilo kakve vrste izdaje. Kada ona voli – ona voli do kraja i svim srcem, ali isto tako je u stanju da ode za sva vremena, ako je neko ne poštuje.

Moramo napomenuti da su Device izuzetno dobri prijatelji koji umeju da poštuju tuđu intimu i da čuvaju tuđe tajne. I u svom okruženju imaju iste takve ljude na koje mogu da se oslone. Ona nije osoba koja će lako proveriti svoje tajne, ali onim osobama kojima veruje spremna je da da i svoj život. Ona je jednostavno anđeo čuvar onih ljudi koje voli. Uvek će biti tu za one ljude koji su joj dragi i učiniće sve da ih usreći i ostane kraj njih.

Svi oni koji to pokušaju moraju znati da ono što u jednoj Devici probudite – to ćete i dobiti. Ona zaista može da bude mirna kao anđeo, ali takođe može da se pretvori u pravog đavola i da vam zagorča život.

ŽENA DEVICA U VEZI

Spremaće kuću, kuvaće, brinuće o deci, nosiće kofere i, ukoliko je ne zaustavite, popravljaće sve u vašem životu s lakoćom. Zaustavite je. Ona ne mora da konstantno radi sve sama, ali ona to ne razume.

Zbog svoje velike potrebe da bude od pomoći, može učiniti da se njen partner oseća nesposobno ili pak glupavo, i ona zaista mora da pazi da ne pređe liniju svojim kritikama i prezirom. Ona mora da prihvati da perfekcionizam ipak nije njena najbolja osobina i da je baš to sprečava da bude zadovoljna i nesavršenim stvarima u svom životu koje suvpa bukvalno sve.

MOŽETE LI VEROVATI ŽENI DEVICI?

Kao da je u pitanju potpuno drugi znak u odnosu na muškarca Devicu, u ženu Devicu možete imati 100 odsto poverenja. Ona je isuviše pametna i odana da bi se upustila u preljubu, a njena moralna i stidljiva priroda joj neće dozvoliti da se u to upusti. Jedina stvar kojoj ne možete verovati je njena tišina jer kad jednom odluči da ne razgovara, postaje udaljena i “opasna” u svojim odlukama.

Njoj nije potreban niko za život, ali će često praviti kompromise i žrtve da bi zadržala partnera kog voli. Ovo može prevariti svačiji osećaj zahvalnosti jer ovaj znak zodijaka najlakše svi shvataju ozbiljno.

Izvor: neko-bitan.com

Credit featured image: Image by wirestock on Freepik

Napišite vaš komentar