Što je ženi kraća suknja i potpetica veća, to je njen život gori: Poznati pisac bez dlake na jeziku

2294
Foto: Flickr.com. by Dave Dugdale is licensed under CC BY-SA 2.0

Nažalost danas većina žena misle da što su vise atraktivnije. Da ce prije naci pravog muškarca. Medjutim većina muškaraca se neće složiti sa takvim razmišljanjem.

Čak šta više postoji jedna poznata izreka, koja glasi “Što je ženi kraća suknja i što su potpetice više, to je njen lični život gori”. “Žena može ostaviti muškarca, svoje haljine nikad”- Erich M. Remarque

U daljnem tekstu donosimo vam nekoliko savjeta koji ce vam pomoci da pronadjete kvalitetnog muskarca. Donosimo 10 kvaliteta kojima ćete osvojiti i zadržati muškarca.

Image by Krzysiek from Pixabay

1. Samopouzdanje. Muškarcima su izrazito privlačne žene kojima je ugodno u vlastitoj koži. Ako ste jedna od žena koje neprestano ispituju svojeg muškarca o svojem izgledu i traže potvrdu, prestanite. Prigrlite svoje nedostatke i istaknite svoje prednosti. Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostacima voljet će i svojeg muškarca.

2. Inteligencija. Ako želite zadržati muškarca, vašu ljepotu treba krasiti i inteligencija. Neinteligentne žene vrlo su prolazna stvar, stoga poradite na tome da budete jednaki svojem muškarcu, to će ga dodatno privući. Konstruktivan razgovor osvaja muškarce. Inteligentne žene razmišljaju kritično te time potiču i muškarca na razmišljanje.

3. Ne budite materijalist. Iako svaki muškarac voli moći nešto pokloniti i tetošiti svoju dragu poklonima, to vam ne daje za pravo da to iskorištavate. Nikad nemojte tražiti poklone. Nitko ne voli da ga se iskorištava zbog materijalnih stvari koje može priuštiti.

Image by olga volkovitskaia from Pixabay

Iako svaki muškarac voli moći nešto pokloniti i tetošiti svoju dragu poklonima, to vam ne daje za pravo da to iskorištavateFOTO: Shutterstock

4. Spontanost. Za većinu žena spontanost je veliki problem. Međutim, za uspjeh veze morate se potruditi, time ćete razbiti postojeću monotoniju i unijeti dodatno uzbuđenje u vaš odnos. Muškarci vole kad su žene spontane i spremne djelovati u žaru trenutka.

5. Opuštenost. Jedna od najboljih stvari koje možete napraviti za svoju vezu je da budete opušteni. Većina žena je upoznata s onim trenutkom kad dođete kući nakon napornog dana, a dočeka vas nered u nekom obliku. Tada vam je prva reakcija eksplozija emocija i bijesa, ali u takvim je trenucima ključno opustiti se. Nitko ne voli kljucanje i prigovaranje, pa tako ni muškarci. Za svaku vezu vrlo je važno opustiti se i ne uzrujavati se za svaku sitnicu.

6. Zaigranost. Muškarci vole žene koje se smiju njihovim šalama te koje nisu uvijek ozbiljne oko svega. Sposobnost odgovaranja vašem muškarcu zaigranim komentarima održat će žar veze. Smijeh je najbolje sredstvo privlačenja.

7. Senzualnost. Kao što smo ranije spomenuli, nije sve u izgledu. Način na koji se držite i razina vašeg samopouzdanja privući će pažnju vašeg muškarca. Prihvatite svoju ženstvenost. Uvijek se nastojte srediti za sebe kako biste se upravo vi osjećali ljepše i sigurnije u svojoj koži.

8. Iskrenost. Ako vam vaš muškarac ne može vjerovati, kako mislite da će vas doživjeti kao svoju djevojku ili potencijalnu suprugu? Nastojte održavati stvari u vezi otvorenima i iskrenima. Izbjegavajte male laži koje vrlo brzo mogu prerasti u ozbiljni razlog za prekid.

9. Samostalnost. Niti jedan muškarac ne želi djevojku koju mora svakih pet minuta zvati, posjećivati ili pak slati poruke. Nastojte provoditi kvalitetno vrijeme zajedno, no isto tako i imati svoje vrijeme radeći stvari koje vas vesele te davajući svojem muškarcu jednako toliko prostora za njegove užitke. Poštivanje prostora je vrlo važno za uspjeh veze.

Izvor: krenizdravo.dnevnik.hr

Credit featured image: Flickr.com. by Dave Dugdale is licensed under CC BY-SA 2.0 – Photo is edited.

Napišite vaš komentar