Ostavio je ženu i započeo vezu sa mlađom djevojkom: Godinu dana kasnije uništen mu je život.

11107
Foto: pxfuel.com

Ne znamo više ni koliko postoji slučajeva da su muškarci poslije određenog vremena ostavili svoje supruge i započeli život sa nekom mnogo mlađom djevojkom. To možemo da primjetimo gotov svaki dan, a osnovni razlog je što se njegova žena više ne sređuje, zapušta se, pa počne svoje vrijeme posvećivati samo djeci, uređenju kuće i slično.

Ovo muškarcima očigledno dobro dođe, pa iskoriste tu situaciju i počnu da gledaju druge žene i udvaraju im se.

Složiti ćemo se da je ovo jedna velika greška, jer mnogo bi bolje bilo kada bi oni pokušali da razumiju svoje supruge i pokušaju pronaći rješenje, nego što varaju ih sa drugim djevojkama.

Foto: pxfuel.com

Upravo takva situacija je naljutila ljude širom svijeta! Ovaj čovjek je ostavio suprugu, kako bi bio sa dosta mlađom djevojkom. Išli su i na sud kako bi se razveli, iako su imali dvoje djece.

Sud je odredio da djeca budu tri dana sedmično kod njega, dok preostale dane su kod majke. Prošlo je od toga godina dana, kada je ovaj muškarac ponovo ugledao svoju bivšu ženu. Bio je iznenadjen njenim izgledom.

Ona je bila prelijepa, sređena, zapravo je bila djevojka koja se sređivala i koja je njega osvojila prije mnogo godina.

Foto: freepik.com

Čim su se pozdravili, odmah ju je pitao zašto se tako promijenila i sada izgleda kao prije.

Ona mu je otkrila kako sada ima više slobodnog vremena koje iskorištava za sebe, obzirom da su djeca tri dana kod njega. To ga je zaista pogodilo, jer je shvatio koliko je bio sebičan i nije na vrijeme primjetio koliko vremena žena troši na porodicu i kuću.

Izvor: moj.ba

Napišite vaš komentar