Žena jarac: Ona je to što jeste i takva je sebi najbolja. Alergična je na laži.

1449
Foto: 9811661 © Feverpitched | Dreamstime.com

Ona nikako nije sanjar, već žena koja črsto stoji na zemlji i stvarnost vidi onakvu kakva jeste, pokušava uvek iz nje da izvuče najbolje. Ona je neverovatna jaka žena koja se uvek čvrsto na nogama bori sa svim problemima i nedaćama. Iza maske hladne i nedostižne žene krije se nežna osoba puna humora. Takođe, veoma je tvrdoglava.

Žena jarac je najpouzdaniji prijatelji najverniji partner kojeg možete imati! Samo istinu govori, laž se od nje ne može čuti. Žena koja je rođena u znaku Jarca je neko ko se odlikuje veoma snažnim duhom. Ona je nepokolebljiva i odlučna, bukvalno sama sebi dovoljna za lepa postignuća.

U svakom smislu su posebne i inovativne žene, koje u sebi nose neverovatnu moć da se transformišu i prilagode svakoj situaciji. U ljubavi je zahtevna, ali ume da bude i osvetoljubiva kada je ostavljena. Još jedna bitna karakteristika pripadnica ovog znaka je vernost, pouzdanost i čvrst karakter.

Image by Krzysiek from Pixabay

Žena Jarac je dama na koju svaki čovek treba da se ugleda, na koju svaki prijatelj može da se osloni i u koju svaki partner može da bude siguran. Ono što kaže ona to i misli i od nje se samo istina može čuti. Kada bi svi bili kao ona, ovaj svet bi zasigurno bio jedno lepše mesto za život.

Pripadnice ovog znaka su sigurne u sebe, samouverene i vrlo odlučne žene. One nikada ne razmišljaju previše i ne preispituju svoje odluke, jer duboko veruju u sebe i svoje sposobnosti. Retko će se naći neko ko ne poštuje kvalitete koje ova žena poseduje.

Njeno drugo ime je i Dobrota, ona svoju pomoć pruža nesebično, nije ljubomorna i zavidna i svakome želi sreću. Ona uvek polazi od sebe i ono što ne bi želela njoj da se desi, ona ne čini drugima. Ona nikada nikome ne bi nanela zlo i zato se za ovu ženu može reći da ona mirno spava.

Image by Div_Iv from Pixabay

Žena Jarac je neustrašiva dama, puna hrabrosti i odvažnosti. Tako da se za nju može reći da je hrabrija čak i od mnogih muškaraca. Njeno jedino oružje je istina i pravda i zato se ona ne plaši ničega.

Sve što vam ova žena ima reći, ona će vam to reći u lice, iskreno i direktno, nikada iza leđa. Jer ako nešto ova žena ne podnosi to su onda ogovaranja i laži. Ma kakva istina bila, žena Jarac će vam to reći u lice zato što je istina za nju svetinja i od nje možete očekivati samo iskrenost.

U okruženju ove divne dame možete sresti samo ljude slične njoj. Ona za sebe bira prijatelje koji su jednako iskreni kao i ona. Bez obzira koliko vas voli, za nju ne postoje kompromisi i onda kada smatra da niste u pravu, ona vas sigurno neće podržati.

Foto: Freepik.com

Ona je uvek na strani pravde i istine i to se nikada neće promeniti. Za nju je njena reč zakon i ono što ona kaže to će sigurno i učiniti. U moru ljudi koji jedno govore a drugo rade, ova žena je zasigurno pravi biser ako je imate za prijatelja. Ona je uvek tu za svoje prijatelje i na nju uvek možete računati.

Sigurno ne postoji pouzdaniji i iskreniji prijatelj od nje. I kada je najteže, ona stoji iznad svojih dragih osoba kao senka i uvek je spremna da im pomogne. Ona neće nikada otići, niti će vam okrenuti leđa i uvek možete biti sigurni u njenu datu reč.

Onoliko koliko je iskrena u prijateljstvu, toliko je iskrena i u ljubavi. Žena Jarac je neko ko mnogo zahteva, ali mnogo daje i zbog toga očekuje istu količinu uzvraćene ljubavi. Kada ova žena voli, ona voli samo jednog čoveka i zato se može reći da je najverniji partner koga možete imati.

Ova žena je pametna, tolerantna, razumna, ali budite sigurni da vam nikada neće oprostiti laži. I bez obzira koliko je dobra, može se desiti da u trenucima kada je ostavljate, bude čak i osvetoljubiva. Ali ako budete umeli da čuvate i cenite ovu ženu, sigurno ćete biti najvoljeniji čovek na svetu.

I to je ona! Žena Jarac ne ume da laže, ne ume da se folira, uvek govori istinu i može vam doneti samo sreću. Ne postoji žena koja je pouzdanija od nje kao prijatelj i vernija kao partner. Zato, ako imate ovu ženu u svojoj blizini, dobro je čuvajte!

Izvor: neko-bitan.com

Credit featured image: 9811661 © Feverpitched | Dreamstime.com

Napišite vaš komentar