Jake žene opraštaju, ali nikada ne zaboravljaju – 13 životnih pravila jakih žena

5912
Foto: Freepik.com

Jake žene se ne rađaju jake. One, takođe, ne postaju jake preko noći. Njih život učini jakima stavljajući pred njih brojne prepreke i testove. Jaka žena sve može da izdrži i tačno zna šta želi od života. Probala je i limun, ali i slatko grožđe, te zna da prepozna dobro od lošeg.

Ona je žena, dama sa stavom i heroj. Nju je teško osvojiti, ali imati je kraj sebe je veoma lepo. Znaju da vole, ali znaju i da odu ukoliko vide da to nije ono u šta su verovale. Njima nije problem ni da budu same jer znaju da cene svoju slobodu. One neće biti sa prvim muškarcem koji se pojavi. One čekaju pravog u čijem zagrljaju će procvetati.

Njima treba muškarac sa kojim će biti žena, a ne sluškinja. Muškarac koji će znati da ceni taj dragulj koji je dobio u ruke. Jaka žena je sve samo ne paćenica koja će da moli za ostatke i mrvice ljubavi.

Photo by Yan Krukov from Pexels

Ona će da prođe i pakao, ali zna kako da to iskoristi u svoju korist. Biti sa jakom ženom je privilegija i čast jer ona ume da usreći muškarca. Jake žene znaju da pokažu emocije onda kada je to potrebno i kada prepoznaju da će im biti uzvraćene.

Ali ukoliko je slomite i pored svega što je uradila za vas, ona će posrnuti kada odete, srce ce joj krvariti ali neće pući. Ona zna kako da ga izleči. Ona može i da oprosti, ali nikada neće da zaboravi kada je neko povredi ili ponizi. Postoji nekoliko PRAVILA KOJIH SE PRIDRŽAVAJU JAKE ŽENE, a u nastavku ćemo ih podeliti sa vama.

1. Žena mora da shvati da se uvek može osloniti samo na sebe. Svi drugi dolaze u vaš život i odlaze iz njega, samo vi ostajete. Šta god da se desi vi same morate da se nosite sa time. 2. Svi ljudi u vašem životu su zamenjivi, osim vaših roditelja i dece. Nemojte se plašiti da pustite nove ljude u svoj život, čak i ako niste sigurni da imate bilo šta zajedničko sa njima.

Photo by Ksenia Chernaya from Pexels

3. Uvek dajte šansu novim stvarima. Isprobajte novu odeću, novi hranu, nove aktivnosti i slično. Uvek se trudite da unesete nešto novo u svoj život i da ga učinite zanimljivijim.

4. Snažne žene opraštaju, ali nikada ne zaboravljaju kada ih neko povredi i nanese im zlo. One će nastaviti dalje sa svojim životom, ali će se uvek sećati ko im je naneo zlo i biće oprezne sa njima.

5. Nemate kuda žuriti. Usporite i uživajte u životu. Nemojte zbog svoje žurbe da se dovedete u situaciju da donesite odluke zbog kojih ćete kasnije možda zažaliti. 6. Ako nešto zaista želite i mislite da je to ispravno, uradite to. Sledite svoje snove i ne dozvolite da vas niko sputava na putu do uspeha.

7. Jake žene nikada ne odustaju i znaju da je potrebno mnogo rada i truda da bi postigle svoj cilj. Nemojte dozvoliti da vas jedan neuspeh obeshrabri u ugasi u vama želju da postignete ono što želite.

Photo by Mikhail Nilov from Pexels

8. Nije kraj onda kada vam kažu da ste završili, kraj je onda kada vi odlučite da je kraj. 9. Šta god radili uvek vodite računa o svom telu i slušajte signale koje vam šalje. Bavite se sportom, šetajte, budite aktivni i vaše telo će vam biti zahvalno.

10. Ljubav je divna stvar, ali je ne smete mešati sa požudom. Uvek se trudite da u vašoj vezi ima dovoljno ljubavi, romantike, ali i želje. 11. Poslednja stvar koja treba da vas brine je šta drugi misle o vama. Radite ono što volite i što vas čini srećnima i ne marite za mišljenje drugih. Važno je da ste vi srećne i zadovoljne.

12. Jake žene su sigurne u sebe i nikada ne sumnjaju u svoje sposobnosti, što im omogućava da postignu sve ono što žele. 13. Vodite računa o svojom prijateljima. Bez obzira koliko ste jaki, dobro je imati pored sebe ljude kojima možete verovati i koji će vas uvek saslušati i podržati kada vam je to potrebno.

Izvor: neko-bitan.com

Credit featured image: Freepik.com

Napišite vaš komentar