Smisao zene je da upravlja muškarcem – 5 savjeta kako napraviti muža po svom izboru

427
Foto: Freepik.com

Iza svakog uspješnog muškarca stoji jedna inteligentna žena koja ga savjetuje kako se treba dalje ponašati kroz život.

Kao što i svi znamo. Žene sazrijevaju dosta brže nego muškarci. Tako da to je i glavni razlog prednosti jedne žene. I ako ih naravno ima jos mnogo . Ovaj se najviše ističe od svih. U daljem tekstu donosimo vam 5 savjeta kako napraviti supruga po svom izboru:

1. Kada je ljut ne dirajte ga

Morate naučiti kada vaš muškarac nije raspoložen. Tako da u tim momentima trebate biti uz njega i ne sjedati mu na muku. Vjerujte muškarci to jako cijene i nikad ne zaboravljaju. No, kada ga prodje nervoza shvatit će kako ste se vi ponjeli prema njemu i onda kao što se u narodu kaže ” Ješće vam iz kašikice”.

Photo by Yan Krukov from Pexels

2. Podržite ga

Pametna žena će podržavati svog muškarca. I ako nije u pravu. Samim tim će ga navesti da sve svoje greške ispravi. I vjerujte da će vas poslušati. Jer muškarci to znaju cijeniti. Podrška im puno znači.

Ukoliko ga ne podržavate i budete direktno vukli na svoju stranu. Muškarci imaju svoj ponos. Koji mu neće dozvoliti da popusti. E upravo vam zbog tog i govorimo. Podržite ga pa vladajte.

3. Uvjek mu govorite da ga volite

Svog muškarca morate stalno napominjati koliko ste zaljubljeni u njega. Jer većina muškaraca je veoma sažaljivo. Pomisao na vašu ljubav mu neće dozvoliti da ni u čemu pogriješi.

Image by franzyfrappe from Pixabay

4. Cjenite ga

Muškarci vole kada ih izdvajate od drugih. Kada cjenite njihovo mišljenje i složite se sa tim. Samim tim oni uviđaju zapravo sličnost između vas dvoje. I postepeno vam popuštaju da radite šta god poželite.

5. Poštujte ga

Poštovanje je otprilike glavna stavka u životu jednog muškarca. “Gdje nema poštovanja, tu nema ni ljubavi”. Time se muškarci vode u životu.

Pouka:

Ako želite da svog muškarca kreirate po vašem izboru. Pratite ovih 5 stavki i budite sigurni da će te ga vrtiti oko malog prsta.

Autor teksta: E.T

Napomena: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez saglasnosti autora.

Izvor: dome-moj.blogspot.com

Credit featured image: Freepik.com

Napišite vaš komentar