Pismo supruge i majke: “Kada se rodila druga ćerka, muž nije mogao da sakrije razočarenje”

9198
Foto: wikimedia. By HTiselius licencesed under CC BY-SA 4.0

U pismu su se pronašle mnoge majke ženske dece

Osim što je nemaran prema ćerkama, bezobrazan je i prema meni – sve vreme sam na granici da “puknem” Godinama u nazad čuveni britanski portal The Sun ima rubriku u kojoj njihova poznata kolumnistkinja odgovara na pitanja čitalaca i rešava njihove privatne probleme – od najbanalnijih do najintimnijih, piše Yumama.

Tako je i na adresu popularne Didre Sanders stiglo i pismo očajne majke dve male devojčice. U pismu su se pronašle mnoge majke ženske dece, pa je ova tužna priča veoma brzo “prešlo” granice Velike Britanije i našlo se na profilima društvenih mreža širom sveta.

Naime, kada je nesrećna žena i drugi put na svet donela devojčicu, njen život se pretvorio u noćnu moru, a ovo je njeno pismo i njena priča: “Draga Didra, moj suprug našu ćerku opisuje kao strašnu egocentričnu divu, a ona ima samo šest meseci. Imamo i stariju ćerku koja ima tri godine.

Foto: pixabay.com

Kada se ona rodila, ona je bio vidno razočaran što se nije rodio dečak. Samo sam se ja budila noću da je hranim, sama sam sve radila po kući i uz to kuvala za sve nas. Onda je izrazio želju da imamo i drugo dete i obećao da će se više truditi.

Kada se i drugi put rodila devojčica, on nije mogao da sakrije razočarenje. On ima 40 godina, a ja 37. Osim što je nemaran prema ćerkama, bezobrazan je i prema meni – sve vreme sam na granici da “puknem”.

Kada je jednom zbog posla odsustvovao dve nedelje, u kući je sve bilo savršeno. Sada se pitam, da li treba da ga izbacim iz kuće?” Kako je i običaj, gospođa Didra dala joj je i savet koji glasi:

Foto: pixabay.com

Nerado kažem da biste trebali da izbacite iz kuće oca svoje dece, ali bojim se da poruke i tenzija koju vaše devojčice upijaju nije dobra za njih. I pored sve te teskobe u kojoj živite, bojim se i za njihovu sigurnost.

Ako mu i kažete da mora da se iseli, možda će se on radikalno promeniti, ali nekako ne verujem u to. Neće biti lako šta god da odlučite i šta god da se dogodi, stoga potražite podršku. Obratite se vašem lekaru opšte prakse da vam pomogne ili sami potražite pomoć stručnjaka.

Source featured image: wikimedia. By HTiselius licencesed under CC BY-SA 4.0

Izvor: Yumama.com

Napišite vaš komentar