Žena škorpija: Svesna je toga koliko vredi i šta zaslužuje i ne pristaje na manje od toga. Svi joj se dive, čak je se boje.

933
Photo By Javiindy from Stock.adobe.com

Škorpija je jedan od tri vodena znaka u astrologiji, pa bi trebalo da znate da dama rođena u znaku Škorpiji intenzivno oseća emocije. Ona voli žestoku raspravu, uglavnom zbog ludo strastvenog seksa koji će sigurno kasnije uslediti.

Ženske osobe rođene u periodu koji obuhvata raspon između 23. oktobra i 22. novembra, prema astrologiji pripadaju sazvežđu znaka Škorpija (Scorpio). Ovaj znak horoskopa, spada u vodene elemente i pripada osmoj astrološkoj kući, a njegov osnovni vladar je planeta Mars uz suvladarsko dejstvo još jedne „stroge“ i „hladne“ planete koja se zove Pluton.

Za ženske osobe koje su rođene u znaku škorpije često se smatra da su najveće zavodnice zodijaka, da su potpuno fatalne po osobe muškog pola, kako svojim izgledom i stavom, tako i harizmom i inteligencijom koju poseduju.

Image by luctheo from Pixabay

Žene ovog horoskopskog znaka su vrlo osetljive i emotivne, iako na prvi pogled mogu delovati ravnodušno pa čak i „hladno“, u svojoj unutrašnjosti se odlikuju velikom temperamentnošću, skrivenim željama i senzibilnošću.

Osnovne karakterne osobine ženskih osoba koje su rođene u zodijačkom znaku škorpije su izuzetna sposobnost samokontrole, i sposobnost upravljanja svojim sopstvenim mislima i osećanjima. Ona je neustrašiva. Ona se ne plaši ničega i nikoga i ono što ona može da zamisli retko koja žena u Zodijaku može da ostvarii.

Ona je svesna svoje lepote. Ona je svesna svog izgleda. Svesna je toga koliko vredi. Ima dušu i snagu o kojoj većina drugih dama u horoskopu može samo da sanja. Žena Škorpija nije fatalna lepotica, ali kao da u sebi poseduje neki magnet koji je prosto vuče ka muškom polu. Muškarci nikada nisu imuni na njenu lepotu.

Image by Martin Fuhrmann from Pixabay

Muškarci nikada nisu imuni na njenu pojavu, jer ona ih prosto privlači i vuče ka sebi. Samouverena je, hrabra i svesna je koliko vredi kao i onog što zaslužuje. Ne pristaje na manje od toga.

Prošla je u životu svašta nešto i naučila je da se bori za svoju sreću i retko je šta može slomiti. Ona je kraljica u svakom pogledu i neko je ko je u životu za mnogo toga sposoban. Nemojte nikada očekivati da ova dama u zodijaku odustane od onog što želi jer je to prosto nemoguće.

Nju je život naučio da ide dalje uvek podignute glave i da nikome ne dozvoli da se igra sa njenim srcem. Volela je često pogrešnog i ona najbolje zna kako je kada joj slome srce. Ona je imala to ružno iskustvo da zavoli pogrešnog i da mu poveruje, a onda da gleda kako je taj isti muškarac povređuje i gazi.

Foto: Pixabay.com

Ona je našla snagu da ga ostavi i izmislila je hrabrost i zato nemojte da mislite da će ona biti ikada slabić, da će ona ikada biti kukavica. Neće, jer nije rođena za to. To nije ono sto ona zeli.To nije ono što zaslužuje, tako da ce ova žena uvek svima dokazati koliko zapravo vredi.

I baš zato što je svesna koliko loših ljudi ima na svetu ona neće nikome dati da joj priđe srcu. Zato što jednostavno zna da kad nekome daš srce on ti ga ubrzo slomi. Ona je kraljica koja živi onako kako želi. Ne zanima je ko šta kaže i ne zanima je ko šta misli.

Neka o njoj pričaju šta god hoće i šta god žele, ne bi im to bio prvi put, ali nju to više ne boli, nju to više ne dotiče.vNe mora niko da je voli, ali ona zahteva da je svako poštuje, jer samo ona zna kroz kakav je užas i kroz kakav je pakao prošla i koliko joj je teško bilo i koliko joj je snage trebalo.

Image by olga volkovitskaia from Pixabay

Zato je digla ruke od toga da čini drugima i konačno se posvetila sebi. Muškarac kojeg želi mora da je prati. Mora da bude jači od nje, mora da joj pruži podršku i ljubav. Mora da joj bude veran i mora pre svega da zna koliko ona vredi. Jednom kada mu okrene leđa,okrenula mu ih je za sva vremena.

PRIJATELJSTVO

Žena Škorpija može da bude najbolji prijatelj na svetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikad ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj, ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj neko poveri, pripadnica ovog vodenog znaka držaće samo za sebe i čuvaće je poput najvrednijeg blaga, a gotovo nikada nećete je čuti ni da širi tračeve.

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se Škorpija pouzda i kojoj se poverava. Strast upravlja životom žene Škorpije i može da voli i mrzi s jednakom strašću, ali kako retko pokazuje osećanja, teško je znati šta misli ili oseća. Nikada neće zaboraviti kada je neko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

IZGLED

Intenzivan, gotovo rendgenski pogled prvo je po čemu ćete primetiti ženu Škorpiju. Krasi je fatalna lepota, a kad uđe u sobu, sve oči biće uperene u nju. Uglavnom su tamnije kose i puti, elegantne, senzualnih usana i zavodljivog glasa.

Mišićave su, čvrste i izdržljive telesne konstitucije i imaju pomalo oštar izraz lica. Poput orla mogu imati „nevidljive“ ili sakrivene očne kapke i lagano zakrivljen nos. Jedan dan nosiće teški make-up, a drugi se s istom samouverenošću pojaviti bez trunke šminke na poslu.

I na kraju da dodamo, žena rođena u znaku škorpije, dama je uvek i u svakoj situaciji, pa čak i onda kada je besna ili ljuta, ili kada je tužna i povređena, kao i u situacijama kada se ponaša detinjasto i razmaženo.

Izvor: neko-bitan.com

Credit featured image: Photo By Javiindy from Stock.adobe.com

Napišite vaš komentar