Žena se ohladi nakon što je muškarcu pružila 1000 šansi – Kako prepoznati da je izgubila emocije

10170
Image by Anrita1705 from Pixabay

Kada žena prestane da vas voli, možete se osećati kao da se bliži kraj sveta. Postoje određeni znaci koje ona daje kada je izgubila interesovanje za vas i vezu sa vama. Predstavljamo vam deset najbitnijih.

1. Više se ne interesuje  – Kada žena prestane da voli muškarca, njena brižna i radoznala priroda umire; više se ne brine o tome šta se dešava u životu njenog muškarca, ne brine se i jedva da je brine.

2. Ona ga više ne smatra atraktivnim – Kada je žena zaljubljena, smatra da je njen muškarac super privlačan i šarmantan. Međutim, to se ne može reći kada ona prestane da ga voli; bez obzira koliko je zgodan, ona ga neće smatrati privlačnim kada izgubi tu želju za njim. Slatki mali stomačić njenog muškarca odjednom postaje predmet kritike.

Image by Oxana Mashtaller from Pixabay

3. Bez ulaganja sebe – Zaljubljena žena bi uložila sve napore za svog muškarca i vezu, ali kada to nije slučaj, ona više ne mari za vezu – tako da se više ne trudi da vezu poboljša ili pokaže muškarcu da joj je stalo.

4. Komunikacija umire – Prva stvar kad žena prestane da voli je kad primetite da je komunikacija sa vama utihnula . Ti trenuci u kojima oboje razgovarate i smejete se satima bi nestali i ona vas ne bi pustila da uđete u ono što se dešava u njenom životu; bio bi joj kao potpuni stranac.

5. Nije je briga kako se osećaš – Ovo se podrazumevalo od kad se zaljubila u tebe. Radila bi stvari bez obzira na posledice; ona više ne brine o tome kako se osećate i nikada se ne trudi da vas usreći.

Foto: pixabay.com

6. Ne reaguje na poklone pažnje i usluge – Takođe, kada žena više ne voli muškarca, više je ne dotiču stvari koje on radi za nju; ako ga voli, cenila bi male stvari koje on čini za nju, u suprotnom, ostaje slepa za male poklone pažnje ili usluge.

7. Komunikacija potiče od vas – Kao što smo spomenuli u 4. stavci, njena komunikacija sa vama bi nestala kada vas više ne voli, ali se ne završava samo tu. Ne bi započela komunikaciju niti povukla bilo kakav potez; svaki oblik komunikacije bi uvek poticao od muškarca, a često se dešava da žena prosto i ne odgovori.

8. Nema više romantičnih izliva – Kada žena prestane da voli muškarca, više ne bi imala želju da radi posebne stvari za njega. Ne bi se prema njemu ponašala lepo, ne bi učinila da se oseća voljenim i jednostavno ne bi marila. Romantične večeri i seksi donji veš? Možete da zaboravite na vaše slatke trenutke.

9. Bez pažnje – Znate kako svi žude za pažnjom u vezi? Svi vole da privlače pažnju svojih partnera; ali kada žena prestane da voli muškarca, njena pažnja umire sa ljubavlju.

10. Fizička intima umire – Kada žena izgubi interesovanje za svog muškarca, nestala bi i fizička intimnost između njih. Ne bi htela nikakav oblik intimnosti sa njim i odbijala bi sve pokušaje od strane muškarca. Ovde negovorimo o povremenom odbijanju, koje je normalno us vakoj vezi i može poticati iz različitih razloga. Ovde govorimo o dugotrajnom nepostojanju intime.

Izvor: direktno.rs

Credit featured image: Image by Anrita1705 from Pixabay

Napišite vaš komentar