Žena o razvodu: “Mnogo je bolje otići i boriti se, nego ostati u lošem braku”

5012
Foto: hippopx.com

Privatni život dobro čuvate od javnosti, ali nikada se niste ustručavali da progovorite na tešku temu kao što je razvod… – Pristajem da pričam o razvodu i nikada nijednom novinaru nisam rekla da neću da pričam o razvodu, iz jednostavnog razloga, zato što je to tabu tema našeg društva.

Poslednjih nekoliko godina kada se sve više ispunjavaju crne hronike, sve veći je broj nažalost uništenih žena.. Mora svaka žena, a i muškarac, prosto, da izađe i priča o tome. Ne treba ćutati i trpeti.

Foto: pxfuel.com

Ljubav je jedina čovekova sloboda. Ne znam zašto neke žene, potpuno svesno, ostaju u lošem braku.

Često je opravdanje nedostatak finansija… Kada sam se razvela izašla sam na ulicu, i to sa malim detetom, iznajmila stan od dozvoljenog minusa i ostala na nuli. Dobila sam životinjsku energiju kada sam prolazila kroz taj period i izborila se. Mnogo je bolje boriti se, nego ostati i trpeti nasilje.

Photo by Tatiana Twinslol from Pexels

Novac uvek može da se zaradi, samo ako želiš i hoćeš – kaže Gospodja. Zato uzmite stvari u svoje ruke i sagradite od svog života samo ono što želite. Nema potrebe ništa da se trpi, svako bi trebao umjeti naći način da ugodi sam sebi i da se okruži stvarima koje voli..

Vesna Dedić

Izvor: infpult.info

SHARE

LEAVE A REPLY