Napravite domaći lek od čuvarkuće: pomaže kod ginekoloških oboljenja (recept)

351
Foto: zdravlje-i-kuhinja.live

Čudotvoran lek od samo dva sastojka, je izuzetno delotvoran u borbi sa mnogo različitih zdravstvenih problema, posebno za ciste i miome. Prvi sastojak ovog leka je čuvarkuća, naširoko korisna biljka koju su u početku uzgajali Rimljani i Grci.

Latinski naziv čuvarkuće znači “uvek živa”, a ova biljka je definitivno zaslužuje svoje ime jer nudi brojne lekovite nutrijente, posebno kada je reč o lečenju ciste i mioma.

Sastojci: 300 g lišća čuvarkuće i 500 g meda. Priprema: Prvo, naseckajte lišće čuvarkuće i dodajte med posle. Neka tako odstoji 2-3 dana, sve dok se sastojci potpuno ne natope. Kako koristiti: Konzumirajte lek ujutro, na prazan želudac, pre nego što jedete ili pijete bilo šta drugo. Nemojte konzumirati ništa narednih 2 sata.

Foto: Shutterstock

Ovaj lek ima sposobnost da stimuliše metabolizam i očisti telo od toksina. Čak i ruski doktori preporučuju ovaj lek, s obzirom na činjenicu da je izuzetno koristan u slučajevima kardiovaskularnih bolesti. Na kraju, kao što je spomenuto na samom početku, ova neverovatna kombinacija je izuzetno delotvorna pri lečenju cista jajnika i mioma maternice.

Izvor: zdravlje-i-kuhinja.live/ Foto: Shutterstock

SHARE

LEAVE A REPLY