Fešta u porodici Balašević: Zavrtela mu pamet, njihova ljubav izdržala je sve izazove! Ovo je Đoletova supruga!

719
Foto: Damir Dervišagić/ Kurir.rs

Supruga muzičara Đorđa Balaševića napunila je 61 godinu, a na Instagramu je za tu priliku podelila dve simpatične fotografije i malo se poigrala sa svojim godinama. Olivera Balašević, supruga muzičara i kantautora Đorđa Balaševića, danas slavi rođendan. Na leđima joj je već 61 godina, što se na njoj uopšte ne vidi, a to kažu i njeni fanovi.

Foto: instagram.com/olivera.balasevic

Olivera je tek nedavno otvorila profile na društvenim mrežama i to kako bi promovisala svoju prvu knjigu “Planeta dvorište”. Inače Olivera je već 40 godina u braku sa Novosadksim muzičarem koji je mnogo svojih pesama posvetio upravo njoj. U braku su dobili troje dece, a njihova ljubav izdržala je sve izazove.

Zaprosio je preko telefona: Upoznali su se krajem sedamdesetih u Novom Sadu, dok je Olivera još bila studentkinja, a Đorđe je iza sebe već imao dva albuma s grupama “Žetva” i “Rani mraz”. Olivera se tada bavila sportom – bila je jugoslavenska reprezentativka gimnastike i trebala je da ide na Olimpijske igre 1980. godine u Moskvi, ali ostala je trudna.

Foto: instagram.com/olivera.balasevic

Đorđu je potpuno pomutila razum pa je već tada počeo da joj piše pesme. Tako je nastala “Provincijalka” u kojoj Đorđe opisuje kako se zaljubio u devojku iz Zrenjanina. Iako je bio “vetropir” i buntovnik, ubrzo je shvatio da je Olivera sve što je ikada sanjao. Jedne godine otišao sam na letovanje u Umag, jako mu je nedostajala i je tada odlučio da želi da je oženi. Nazvao ju je, zaprosio i krenuo prema Zrenjaninu.

Foto: instagram.com/djordje_balasevic_official

Venčali su se kada se Đorđe vratio iz vojske, šest meseci nakon što se rodila njihova druga ćerka Jovana i to u Budimpešti jer je u Novom Sadu vladao meningitis. Zbog toga je Đorđe suprugu i ćerku video tek nakon mesec dana. Osim Jovane, ovaj dugovečni par još ima ćerku Jelenu i sina Aleksa.

Izvor: stil.kurir.rs

SHARE

LEAVE A REPLY