Seka Aleksić je išla za frizera, Neda Ukraden ima 2 fakulteta završena: A kad budete čuli šta ima Karleuša nećete verovat.

743

U ovom tekstu ćemo vam pokazati šta su zvijezde sa estrade završile po pitanju škole. Iznenadili bi ste se ako vam kažemo da neke pjevačice imaju i dva fakulteta završena (državna), a da neke jedva da su okončale i osnovnu školu.

Foto: pinterest.com

Na estradi su prisutni i oni koji mašu nekim neočekivanim diplomama, kao što su Milan Kalinić i Adil Maksutović. Kalinić je pilot, i ima diplomu Pilotske akademije Vršac, dok je Maksutović diplomirani kriminolog po struci. Ko bi rekao da su njih dvojica tako potkovani.

Foto: pinterest.com

Neda Ukraden recimo ima dva završena fakulteta (Pravni i Filološki) i to sa respektabilnim prosjekom. Pored nje, tu imamo i Zdravka Čolića. Popularni Čola je završio ekonomiju u Sasrajevu. Miloš Bojanić je saobraćajni inžinjer dok je Darija Stanojević diplomirala arapski jezik. Nikolija Jovanović, kćerka Vesne Zmijanac je u Atini studirala međunorodno poslovanje.

Foto: pinterest.com

Kada je konkretno muzika kao obrazovanje u pitanju, najobrazovaniji su Bilja Krstić, Kornelije Kovač, Željko Joksimović, Aleksandra Radović i Zorana Pavić koji su završili Muzičku akademiju, dok Saša Kovačević i Aca Lukas imaju srednju muzičku školu.

Foto: pinterest.com

Ima naravno i onih koji su završili samo osnovnu školu. Da li nekog iznenađuje da se na tom spisku našča Severina Vučković Kojić, Dara Bubamara, Vesna Zmijanac. Dragana Mirković i Jelena Karleuša su jedva završile trgovinsku školu, dok je Seka Aleksić po zanimanju frizer.

Foto: pinterest.com

Izvor: pozitivmedia.info/ foto: pinterest.com

SHARE

LEAVE A REPLY