Definitivno najzdravija žena na estradi: Karleuša nikad nije okusila kolač, grickalice ili meso. Moja klasa ljudi jede nesto sasvim drugo.

504

Iako je Jelena Karleusa neko ko se najviše puta pojavljivao na naslovnicama svih medija, ona je muzička zvijezda koja zna uvijek iznova intrigira javnost, i o čijem se životu svaki dan može nešto novo saznati. Čak je nekoliko predrasuda koje su bile vezane za nju razbila kada je gostovala u emisiji “Zvezde Granda Specijal” u kojoj je usput otkrila i da je vegeterijanac, te da nikada nije probala ništa slatko, da ne pije nikada kafu, i da je njena prabaka zapravo bila grofica.

Foto: pinterest.com

Sigurni smo da niste znali ni to da je sa 11 godina imala IQ preko 150. Kao mala pohađala je muzičku školu i znala je da svira flautu. U đačkom dobu pjevala je u Narodnom pozorištu u operi Boris Godunov. Mnogi ne znaju da je njena prabaka, po mami, bila austrijska grofica Marija Von Dajc koja ima i svoju ulicu u Gracu.

Foto: pinterest.com

Imala je 2 carska reza za godinu dana, i oba se puta porodila na isti dan i na isti sat. Rekla je da ne jede slatkiše. Tako da nikada nije probala tortu ili neki kolač. Trenutno se vodi vegeterijanstvom, pa shodno tome ne jede meso. Najviše voli mladi bijeli luk i praziluk.

Foto: pinterest.com

Za sebe je rekla da je bila najmlađi slučaj kome su dijagnostikovali migrenu u Srbiji. Iz tog razloga primorana je da često uzima kombinovani prašak. Svoj prvi solo album “Ogledalce” snimila je sa 16 godina a prodat je u 100.000 primjeraka. Nakon snimljenog spota za pjesmu “Slatka mala” u kome igra sa tri tranvestita, poprimila je titulu gej ikone.

Foto: pinterest.com

Izvor: magazindan.info/ foto: pinterest.com

SHARE

LEAVE A REPLY